Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2007

Άρτι αποφυλακισθείς

Χίλια συγγνώμη για το γεγονός ότι έχω γράψει τους φίλους μου αντί να γράφω στους φίλους μου από την άκρη της γης, στην οποία βρίσκομαι. Ανωτέρα βία, αλλά μόνο βία, χωρίς σεξ.

Όχι το λέω αυτό για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, καθότι ο κόσμος συνηθίζει να κρίνει μια κατάσταση άμα τη ανακοινώσει της καταστάσεως και όχι άμα τη εξηγήσει. Λοιπόν το επαναλαμβάνω το σκηνικό είχε βία αλλά όχι σεξ.

Με έχωσαν στη στενή, στην ψειρού, στο φρέσκο, στη φυλάκα ρε παιδί μου πως το λένε! Ο σερίφης ο Αμερικάνος εκπρόσωπος του Μπους στο νησί με είχε βάλει από καιρό στο μάτι. Βρήκε την ευκαιρία ο αλήτης με ψέματα και συκοφαντίες να με προφυλακίσει γιατί πουλούσα λέει στο μαγαζί μου χαλασμένα μπρόκολα.

Στην πραγματικότητα μου το κρατάει μανιάτικο γιατί τα έφτιαξα με τη Βάλερι. Ναι ρε τα έφτιαξα μαζί της γιατί είναι μια θεά και εγώ μετράω και μπροστά μου είσαι σαν την κουτσουλιά του γλάρου.

Το γλαροκούτσουλο λοιπόν, με έχωσε μέσα για 21 ημέρες και 11 ώρες. Απαγόρευσα στη Βάλερι να τον παρακαλέσει να βγω, παρότι δεν ήταν και η καλύτερή μου. Με έβαλαν στο ίδιο κελί με δύο Καλογήρου μαζί (αυτός που πλακωνόταν με τον Κούρκουλο στην ταινία). Ανταλλάξαμε κάτι ματιές στην αρχή, μου έσκασαν και μερικά χαμογελάκια, πήγαν να μου κάνουν και τσαμπουκά, αλλά τότε σκέφτηκα το εξής:

Πήγα για κατούρημα, τάχα μου δήθεν, στην τουαλέτα που ήταν εντός του κελιού, τον έβγαλα έξω με Αργολιδιώτικο τουπέ (μήπως και τρομάξουν) και παρακάλεσα τον ένα το χοντρό να κάνει στην άκρη, γιατί αν τον έπαιρνε καμιά σταγόνα μπορεί και να κολλούσε Psilokithiasis. Ούτε που κατάλαβαν τι τους είπα, αλλά μήπως κατάλαβα κι εγώ που το είπα; Το θέμα πάντως ήταν ότι επί 20 μέρες κάθονταν αυτοί στη μία γωνία αγκαλίτσα κι εγώ στην άλλη μόνος μου.

Χτες που βγήκα μίλησα και με τη μάνα μου που είχε σκάσει γιατί δεν την είχα πάρει τηλέφωνο τρεις εβδομάδες. Το τι άκουσα δε λέγεται, ιδίως όταν της είπα ότι είχα πάει στο εξοχικό μιας γκόμενας στην έρημο της Αυστραλίας και βούλιαξε το κινητό μου στην πισίνα. Ησύχασε μόνο όταν της είπα ότι η με την κοπέλα το βλέπω πολύ σοβαρά το ζήτημα και ότι την έμαθα να φτιάχνει και τυροπιτάκια. Με ρώτησε μάλιστα αν είναι δικιά της η έπαυλη και τι άνθρωποι είναι οι γονείς της και τέτοια...

Έχω ένα σωρό πράγματα να πω για τη φυλακή και το σωφρονιστικό σύστημα στα Κιριμπάτι, για το σκηνικό με τα χαλασμένα μπρόκολα και γενικά για όλη τη φάση, αλλά πρώτα πρέπει να δω πως θα ξανανοίξω το μαγαζί και πιο πρώτα πρέπει να πάω να αποδείξω για τρίτη συνεχόμενη φορά στη Βάλερι πως όσα έγραψα για τα συμβάντα μέσα στη φυλακή είναι απολύτως αληθή και ότι καμία αλλαγή στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις δεν επήλθε. Μετά θα δω τι κάνετε κι εσείς, ανοίγοντας τα blog σας και μετά θα σας πω και τα υπόλοιπα.

Υ.Σ. Ούτε στη Γελλάς ήξεραν τίποτα για τα χαΐρια μου και νόμιζαν ότι τους έφτυσα, αλλά δεν προδίδω εγώ τους φίλους. Μαζί παιδιά και στο φρι πρες!

89 σχόλια:

marilia είπε...

Οχ! Να σε προσέχεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαπλεκόμενοι παντού? Μίζα πρέπει να δώσεις, μαγαζί έχεις τί περίμενες?

azrael είπε...

Άντε να αποκατασταθείς με αστραλέζα... και χαλάλι η ψειρού.

Την Psilokithiasis την κόλλησες τότε που μέναμε μαζί ? :) Har Har Har....

Ενυγουέη , όταν ξαναέρθεις Ελλάδα , θέλω σε εμπιθρί , εκείνο το φανταστικό τσιγγανορούσικο τραγουδάκι που ακούγαμε κάθε πρωϊ στο δρόμο μας προς στην πόλη Κ.

Το άκοσες πολί μου?

(Υ.Γ. Γράφε συχνότερα ... τέλειο βλογ)

Το μεγαλο μας τσιρκο είπε...

Ρε Ναυαγέ, ποιος σε μούτζωσε ρε γαμώτο?
Ελπίζω να τα αξίζει όλα αυτά η Valerie...
Καλώς μας ήρθες πίσω!

Troll είπε...

Τον Αστρεχα τον συναντησες???

Ναυαγός είπε...

marilia

εγώ θα προσέχω, καλού κακού κάνε κι εσύ καμιά προσευχή

Ναυαγός είπε...

fuckingblogger

δατς ε φάκινγκ γκουντ αϊντία

Ναυαγός είπε...

azrael

δεν πέφτεις και πολύ έξω με την psilococo πως την είπα, αλλά στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψεις να δηλώσω στους τρίτους που διαβάζουν τα σχόλια πως όλα όσα είπες είναι αληθή αν το αβατάρι σου έχει σχέση με την πραγματικότητα, αν όχι, διαψεύδω τα πάντα.

Υ.Σ. Το τσιγκανορούσικο έχω τόσα χρόνια να το ακούσω, όσα και την αληθινή φιλία να μυρίσω.

Ναυαγός είπε...

το μεγάλο μας τσίρκο

μικρός όταν ήμουν είχα πέσει στο καζάνι με τις μούντζες, για την ακρίβεια είχα πάει στο γήπεδο που έπαιζε ο Παναυπλιακός και με είχαν για να πιάνω τις μπάλες. Χάναμε 1-0 στο 90 φεύγει η μπάλα άουτ, την πιάνω εγώ, πάω να την δώσω με σουτ στον παίχτη μας, μου φεύγει το σουτ, χτυπάω το διαιτητή στο κεφάλι, ξαπλώνει αυτός κάτω και λήγει το παιχνίδι. Οπότε καταλαβαίνεις τώρα για τη μούντζα από τις κερκίδες.

Ναυαγός είπε...

τρολλ

τον Αστρέχα χου; για εξήγα γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι καλό θα πεις.

Attalanti είπε...

Oh mon Dieu! What a comeback! Είναι ωραίο να είσ' εδώ :)

Aurora* είπε...

τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες σαν βγήκες από τη στενή?

seaina είπε...

Ωχ! Καλή επανένταξη στην κοινωνία και τα φρέσκα μπρόκολα!!

par...alogos είπε...

Βρε καλώς τον ναυαγό!!!
Τελικά εκείνο το ρητό ισχύει?
"Της φυλακής τσα σίδερα είναι για τους μ...εβέντες"
Ή δεν έχουν σίδερα εκεί οι φυλακές;
Έχω ακούσει διάφορα...περιμένω αναλυτική περιγραφή!!!

Την καλημέρα μου!!!

Το μεγαλο μας τσιρκο είπε...

...να σου πω βρε...
...ελπίζω να μην σε χάσουμε και σένα επειδή γράφεις στην yellas....όπως χάσαμε άλλους αξιόλογους bloggers....και πρέπει sony και καλά να πηγαίνουμε στην yellas αν θέλουμε να τους διαβάσουμε ή να μας τρελαίνουν στην διαφήμηση σε κάθε post τους....στο κάτω-κάτω....άλλαξες την ζωή σου για να φύγεις από όλους αυτούς τους νόμους του marketing...ή κάνω λάθος???

(φαρμάκι στάζω σήμερα ο πούστης ε?)
:-))))

Αλητισσα είπε...

Βρε Ναυαγέ οτι εισαι απιστευτος τυπος το ηξερα αλλα οτι εφτασες και στην αλλη ακρη του κοσμου για να το ζησεις κι αυτο μου φαινεται σεναριο επιστημονικης φαντασιας..
Το βασικο ειναι οτι εισαι και παλι ελευθερος και ελπιζω να πανε ολα καλα απο δω και περα,αν και κατι μου λεει οτι ο μπατσος δε θα σε αφησει ησυχο..

Ανώνυμος είπε...

Apa pa ξεχασες τον Αστρεχα δεν σου ξαναμιλαω!!!!

Ανώνυμος είπε...

τον Αστρέχα χου; για εξήγα γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι καλό θα πεις.

Apa pa ξεχασες τον Αστρεχα δεν σου ξαναμιλαω!!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
καλόόόόόόόόόόόόόό!!!!!!!!!!!!

Ναυαγός είπε...

attalanti

πιο ωραίο και από το ότι είμαι εδώ, είναι και το ότι πέρασες από την καλύβα μου

Ναυαγός είπε...

aurora

το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να κάνω μόλις βγήκα από τη στενή θα ήταν να ... ή να .... ή να τέλος πάντων αποδείξω σε όλους πόσο άντρας είμαι και πως τέτοιος παρέμεινα.
Αλλά μεταξύ μας εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τη μάνα μου τηλέφωνο.

Ναυαγός είπε...

seaina

σας μερσώ ιδιαιτέρως, αλλά για τα μπρόκολα έχω μια επιφύλαξη... πολλές οι δυσκολίες αν και ο λαός εδώ μάλλον τα συνήθισε και τα ζητάει.

Ναυαγός είπε...

par_aloge

θέλω πολύ να γράψω, αλλά μία τα διαδικαστικά μία τα ...άλλα... αυτά που λέγαμε δεν προλαβαίνω. Οσονούπω όμως...

Ναυαγός είπε...

μεγάλε μας τσίρκο

και το φαρμάκι καμιά φορά καλό είναι για να ξυπνήσουν τα νεύρα. Να σου πω την αλήθεια πως το βλέπω εγώ... στο blog μου απλά γράφω για να περνώ καλά.
Στη Γελλάς νομίζω κι όλας ότι κάτι κάνω μαζί με άλλους. Έχουμε ένα στόχο, παλεύουμε γι' αυτόν και κάποια στιγμή, όταν ξεπεραστεί η δυσπιστία του κόσμου και μας δώσει πραγματικό βήμα στο μυαλό και την ψυχή του, θα ακούσει πράγματα πολύ πιο σοβαρά από όσα λένε τα παραδοσιακά μίντια.

Θεωρώ τη Γελλάς προέκταση του blog μου και των blogs των συνεργατών προς την κατεύθυνση της λυτρωτικής επικοινωνίας όσων έχουμε μέσα μας.

Η ισχύς εν τη ενώσει (και έχω την αίσθηση πως σε περιμένουμε και εσένα όπως και τους υπόλοιπους από εδώ - δεν εννοώ μόνο για να διαβάζετε)

Ναυαγός είπε...

αλήτισσα

Ο μπάτσος θα φάει τη σκόνη μου. Έχω σχέδιο αργολιδιώτικο και θα τα πούμε με το αμερικανάκι.

είσαι πολύ σούπερ που όλο περνάς. Σύντομα θα βρω χρόνο να τα λέμε πιο συχνά.

Ναυαγός είπε...

τρολλ

τον θυμήθηκα τον αστρέχα, αλλά έπρεπε να γυρίσω παλιά στα ποστ. Λες να φταίνε τα μπρόκολα γι' αυτή την απώλεια μνήμης;

Ναυαγός είπε...

Ανώνυμε,

Δες πάλι το παραπάνω σχόλιο και προς Θεού μην τρως κάθε μέρα μπρόκολα όπως εμείς. χου αρ γιου;

Ναυαγός είπε...

Μεγάλε Τσίρκο

Έλεγα και λίγο ψιλομαλακίες πριν για τη Γελλάς. Υπάρχει κι ένας ακόμα λόγος: Εδώ με διαβάζουν καμιά 70ριά* άτομα την ημέρα, ενώ εκεί καμιά 1500αριά και ανεβαίνουν. Μήπως είμαι ψώνιο;

*Στη συντριπτική τους πλειοψηφία φίλοι μου (ίσως οι μοναδικοί) και γι' αυτό δε θέλω να τους χάσω.

Το μεγαλο μας τσιρκο είπε...

Φίλε μου κάνε ότι γουστάρεις και ότι σε κάνει να νιώθεις πιο γεμάτος...αυτό είναι το νόημα της ζωής στο κάτω-κάτω.
Η yellas είναι πολύ καλή....κάποιες φορές πολύ τραβηγμένη στη σάτυρα though.....είμαι σίγουρος ότι υπάρχει "καλή πάστα" εκεί μέσα...αλλά κάτι λείπει ρε παιδί μου...κάτι δεν μου κολάει ώρες-ώρες....πως γουστάρεις μια γκόμενα αλλά ταυτόχρονα κάτι δεν σου κάνει το κλικ να πάθεις το ολικό ψυχικό ταράκουλο...όμως δεν σου πάει καρδιά να ξεκόψεις κιόλας???
...αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια και ως γνωστόν ο καθείς έχει μία όπως και ένα κώλο!! ;-)))))

Roadartist είπε...

"μόνο βία, χωρίς σεξ"

Την καλησπέρα μου θαλασσινέ! :)

Catherine είπε...

Λείπω για λίγο καιρό και γυρίζω και σε βρίσκω μόλις απολυμένο από την στενή...αυτά περίμενα εγώ από σένα; Για να μην αναφέρω ότι τα έχεις και με εχθρό...ακούς εκεί Αμερικάνα! :)
Κάνε τους όλους Κουκουρούκου εκεί κάτω στο τέλος του κόμσου που είσαι. Σου στέλνω τα φιλιά μου!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Που 'σουνα παλληκάρι μου;...
Πατριώτη μου εσύ, με το "Αργολιδιώτικο τουπέ";
Ανησύχησα...
"Με νιώθεις;"...
;-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ναυαγός είπε...

μεγάλε μας τσίρκο

το σχόλιο σου έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στη Γελλάς, γιατί έχει και αξία και αλήθεια μέσα του. Ήδη σπάμε τα κεφάλια μας για να διορθώσουμε αυτό που λείπει. Δηλαδή αυτοί σπάνε τα δικά τους και εγώ θα σπάσω του μπάτσου που με ενοχλεί εδώ στο νησί.

Ναυαγός είπε...

roadartist

Θενκ γιου φορ κάμινγκ. Το "θαλασσινέ" μεγάλο κοπλιμέντο για κάποιον που παίρνει δύναμη από τη θάλασσα.

Ναυαγός είπε...

κατερίνα,

δε θα το πιστέψεις αλλά σε σκεφτόμουν, το ότι χαθήκαμε δηλαδή. Θα τα πούμε και στο δικό σου μπλογκ.

Ναυαγός είπε...

φυρδην μίγδην

θενκ γιου βέρι ματς. Μην ανησυχείτε δι εμέ, παρσκέ κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.

Δε μου λες τι γίνεται εκεί στην πατρίδα; έχει πορτοκάλι φέτος ή θα τα ρίξουμε πάλι όλα στη χαβούζα και θα τσιμπήσουμε τις επιδοτήσεις;

Το μεγαλο μας τσιρκο είπε...

...για το πρώτο εύχομαι να κάνεις πλάκα....τσίρκο είμαι ...μην το ξεχνάμε...ε?

...για το δεύτερο να πω απλά ότι να τα βάλεις με τον μπάτσο ενός νησιού που βουλιάζει...είναι λίγο δύσκολο έως μαλακία....εκτός αν μπορείς να τον δείρεις χωρίς να μάθει από ποιον τις έφαγε(ξέρεις γνωστός-άγνωστος με κουκούλα κλπ,κλπ), να τον περιθάλψει ο άγγελός σου και έτσι από υποχρέωση να μην σε ξαναενοχλήσει...

:-))))

Ναυαγός είπε...

έχεις ένα κάποιο δίκιο ρε συ τσίρκο (για το δεύτερο, για το πρώτο, νομίζω όχι!)

Ανώνυμος είπε...

Γραφεις στη γελλας; τι γινεται με τη γελλας; θα ξανακυκλοφορησει;

Ναυαγός είπε...

Απ' όσο ξέρω ανήσυχε θα ξανακυκλοφορήσει σχετικά σύντομα, αλλά δε θα έχει και τόση σχέση με τους μπλόγκερς αυτή τη φορά, για να μην προσβάλλει κάποιους πανέξυπνους και πολύ αξιόλογους μπλόγκερς, όπως εσύ για παράδειγμα...

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα Ναυαγουλι που βρισκεσαι ??
Χαθηκα αλλα ναι ζω!!!
Η πολυ δουλεια βλεπεις...!!!

ΦΙλια !!

Ναυαγός είπε...

καλημέρα, έστω και μετά από μέρες.

Κιριμπάτι εγώ, πολύ δουλειά επίσης...

(ναι, σιγά)

Aphrodite είπε...

Αστ'αυτά ρε Γλαρόπουλε!

Ολο για δουλειές λες, ενώ εμείς ξέρουμε τι πραγματικά κάνεις στα Κικιμπίκι!

:)))))))))

Ανώνυμος είπε...

Are u still fucking? Εσένα πρέπει να βγάλουμε fuckingblogger.

Y. K. είπε...

κι εγω χαθηκα. αλλα εσενα σε βρηκα ξανα ναυαγε :)

ομορφα!

takis είπε...

Ρε αφήστε τα κλαψουρίσματα ..
ο Ναυαγός είναι ακόμα στα ξερονήσια ..εξόριστος απο τον ίδιο του τον εαυτό..

Τι ξερονήσια δηλ....λέμε τώρα..

cindaki είπε...

Ρε συ ναυαγέ, μια χαρά σε βρίσκω! Ακόμα και στην στενή, χωρίς απώλειες την έβγαλες!!!

Να προσέχεις...

Ναυαγός είπε...

aphro

κρύβε λόγια και κρύψου γενικά γιατι δεν αργεί ο χρόνος της επιστροφής μου ( στο μπλόγκινγκ, γιατί στην Ελλάδα σιγά μην επιστρέψω μ' αυτά που ακούω)

Ναυαγός είπε...

fuckingblogger

δεν ειν κακή η ιδέα σου. θενκ γιου φορ δε κόμπλιμεντ.

Ναυαγός είπε...

alicia

Χαίρομαι απλά που υπάρχεις εδώ :)

Ναυαγός είπε...

sofi k

και που να σου πω και τις καινούριες μου περιπέτειες. Η αλήθεια όμως είναι ότι ψιλοβαριέμαι να τις γράψω. Θα μου φύγει έτσι δεν είναι;

marilia είπε...

Όλα καλά με σένα;

:)

χλωροφύλλη είπε...

Για λίγα μπρόκολα; Τσ,τσ,τσ. Για ένα κούτελο ζούμε!
Γκάμιτσέ τα.

ΥΓ Καλές αποδείξεις και καλά ξεμπερδέματα.

nyctolouloudo είπε...

μια χαρά όλα λοιπόν!
άιντε, και του χρόνου!.......
σε άλλο νησί-------------------->













(μας)

mania είπε...

Καλό σε βρίσκω! Με τα ταξίδια σου, τις φυλακές σου, με τα όλα σου!
Άνδρας με εμπειρίες.....
Όχι σαν κάτι μετριότητες που κυκλοφορούν....

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα μακάκα, εδώ χανόμαστε και εσύ πηδάς αμερικανάκια...

Troll είπε...

Χρονια πολλα Ναυαγε και καλη χρονια!!!!

Αλητισσα είπε...

Ρε συ μπας και σε χωσανε παλι μεσα;
Καλα Χριστουγεννα ευχομαι..
Τι εγινε τη στολισατε την καλυβα;

Meropi είπε...

μήπως είσαι άρτι φυλακισθείς;;;;

nyctolouloudo είπε...

καλέ, έχει σκυλόψαρα εκεί;


γιορτές καλές και ευτυχισμένες με την αγάπη!

mania είπε...

Καλέ Ναυαγέ,
τι έγινε ναυάγησες Χριστουγεννιάτικα;;; Πέρασα για ευχές ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Aphrodite είπε...

Αν δε θες να οργανώσω κάνα πραξικόπημα και να σε ξαναχώσω στην ψυρρού, ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ των Κικιμπικίων, ο λαός σου σε καλεί!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ

ΥΓΕΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΑ

ΑΓΑΠΗ!

χχχχχχχχχχχχχχ

(και μη χάνεσαι, θα χεστουμε!)

par...alogos είπε...

Ε!!! Καλή χρονιά μακριά εκεί στα Κιριμπάτι που κάνετε Πρωτοχρονιά με μαγιό!!!
Ελπίζω φέτος να μας γράφεις πιο συχνά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος!!

Ναυαγός είπε...

Καλή χρονιά σε όλους-στοπ.

Τα πράγματα εδώ έχουν σκουρύνει - στοπ.

Νεότερα ελπίζω σύντομα - στοπ.

Ναυαγός δυνατός παρ' όλα αυτά - στοπ.

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Ωχ ωχ ωχ, καλή χρονιά εύχομαι!

χλωροφύλλη είπε...

Χάπι νιου γίαρ ναυαγέ! Εύχομαι τας καλυτέρας εξελίξεις δι' εσάς και την συντροφιά σας.

Spitogata είπε...

Η επιστροφή στην Βάλερι?

Άντε με το καλό.

maika είπε...

Πω! πω!
τι γίνεται εδώ μέσα??
ασκούπιστα και αξεσκόνιστα... απαπαπα!!!
κάτσε να πιάσω μια σκούπα γιατί κρίμα το μαγαζί...να φωνάξω και τη μαϊμού απ΄το δέντρο....να βοηθήσει και μετά να πάω στη φυλακή να δω αν τον ξαναμπουζούριασαν το ναυαγό.
Κρίμα το παιδί.... μόνο του και αδυνατούλικο ανάμεσα σε μπουλντόζες..κρίμα!!

marilia είπε...

Ζεις; Ναυγέεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;

Αιολος είπε...

Άν ανοίξω ένα μαγαζί με κεμπάπ απέναντι λες να σου κλέψω τις δόξες;

Ανώνυμος είπε...

Λευτεριά στο ΝΑΥΑΓΟ

Meropi είπε...

Περνάω από καιρού εις καιρό έτσι από περιέργεια για να δω τι έγινε;;; Τελικά μου φαίνεται ότι η φυλάκιση είναι πολύμηνη. Ή μήπως πολύχρονη;; Ελπίζω να μην είναι έτσι

Ανώνυμος είπε...

δωσε ενα σημάδι ζωής ρε ναυαγέ!!

marilia είπε...

Ζεις, μωρέ; Ανησυχώ, λέμε!

Oneiroghteuths είπε...

Πού είσαι; Ξέρεις κανείς; Λες να πάω να τον ψάξω;

Ανώνυμος είπε...

It was rather interesting for me to read this blog. Thanks for it. I like such themes and anything connected to them. I definitely want to read more soon.

Ανώνυμος είπε...

Great story you got here. I'd like to read something more about this theme.
BTW look at the design I've made myself Russian escorts

marilia είπε...

Ήθελα να 'ξερα τι απέγινες! Από ενδιαφέρον, όχι περιέργεια...

φιλιά

Ανώνυμος είπε...

You know what, try Bluetooth blocker to block all spy devices in your room or at work.

Meropi είπε...

Όταν αποφυλακιστείς, σε παρακαλώ να περάσεις από το blog μου να δώσεις σημεία ζωής, γιατί σ' έχω έννοια.

PArgyropoulos είπε...

Ρε παιδιά...
έψαχνα στο google "τακουνάκια ραφιών" , στηρίγματα δηλαδή, γιατί αποφάσισα να φτιάξω μια ντουλάπα στο σπίτι και προέκυψε στην αναζήτηση το blog αυτό...μην σας κάνει εντύπωση. Έπεσα στην φάση που περιγράφει ο ναυαγός το ράφι που του έρχεται στο κεφάλι και τα τακουνάκια που κάνει γλυστρώντας στο λάδι.
Τέλος πάντων είμαι 3 ώρες κολλημένος στην οθόνη και διαβάζω και διαπιστώνω ότι αυτή είναι η τελευταία καταχώρηση! όχι ρε πόυστη μου! έχω εθιστεί τώρα! Ρε παιδιά! τι έγινε αυτό ο τύπος? Ξέρει κανείς τίποτα?

Μαρια-Μαρια είπε...

Κι εγω περασα σημερα, δεν ξερω πως τον σκεφτηκα μετα απο τοσο καιρο, τον διαβαζα απο την αρχη σχεδον που εγραφε ,αξιολογη πενα, ποτε δεν καταλαβα αν οντως ηταν στα κιριμπατι ή μας εκανε πλακα αλλα ειναι απο αυτους που αξιζουν στο διαδικτυο.

Και να σου πω την αληθεια, επειδη μου εκανε πολυ καλη παρεα , πολυ θα ηθελα να μαθω κι εγω νεα του....

Rodia είπε...

Πού είσαι ναυαγέ; Δώσε ένα σηματάκι :)

Meropi είπε...

Τι γίνεται? Τώρα που ναυαγήσαμε όλοι, καιρός να εμφανιστείς.

Ανώνυμος είπε...

Ναυαγέ πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια απο το τελευταίο post σου...ζεις ακόμα ή συμβαίνει κάτι...

Maria είπε...

Ναυαγε μας λειπεις, αν ζεις, κανε μας τη χαρη και δωσε το στιγμα σου...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ναυαγός τέλος. Ας το πάρουμε απόφαση. Μάλλον ξέχασε τους κωδικούς πρόσβασης για το blog του και πάπαλα

Ανώνυμος είπε...

Ναυαγέ, κάτι παλιοί φίλοι, μπλόγκερ, σε σκεφτόμαστε και σε ψάχνουμε ακόμα..

Έχουμε παντρευτεί, έχουμε κάνει παιδιά, έχουμε ωστόσο κρατήσει κάποιες επαφές (όσοι δεν είχαμε νταραβεριστεί μεταξύ μας χαχ!) και όλοι για σένα ρωτάμε.. πρόσφατα πάλι λέγαμε, ο ναυαγός τι να απέγινε..

Για δώσε ένα σημάδι ζωής, σε κάποιο παλιό email, σε κάτι..

Έφη είπε...

Καλησπέρα...κ εγώ σε διάβαζα τότε!! πολλές φορές σ έχω θυμηθεί, όπως κ σήμερα.να είσαι καλά όπου κ αν είσαι!