Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2007

Λόγος υπέρ Πολύδωρα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να διακόψω τη γαλήνια, σχεδόν νανουριστική ροή αυτού του μπλογκ και του γενικότερου σχεδίου για την αλλαγή του κόσμου και να σταθώ στο πλάι, ή στο πίσω, ή όπου χρειαστεί ενός ανθρώπου που λοιδoρείται βάναυσα από το ψευδοαριστεριστικό κατεστημένο του τύπου.

Βύρωνα Πολύδωρα στέκομαι εκεί που είπαμε και σε χαιρετώ ως νέος ...και ωραίος που είμαι (σας ξεγέλασα ε;) για τις μεγαλειώδεις δηλώσεις σου.

Διότι είναι μεγαλειώδεις οι δηλώσεις ενός υπουργού που λέει ότι θα πλακώσει στο ξύλο με τα ίδια του τα χέρια όσους στήνουν σκηνικό αίματος. Και δεν κάνω πλάκα. Αυτός κάνει και εμείς δεν το εκτιμούμε αυτό.

Εχθροί μας δεν είναι οι διάφοροι γραφικοί υπουργοί (πλην Γιακουμάτου που έχει ξεφύγει), εχθροί μας είναι οι σοβαροφανείς δημοσιογράφοι που τους εγκαλούν γιατί ξεφεύγουν από την ξύλινη γλώσσα της κοροϊδίας και του τίποτα.

Και εσύ παμμέγιστε Αλαβάνε, εχθρός είσαι. Αφού ρε κουφαλίτσα το ξέρουμε ότι και εσύ τους βάζεις να τα σπάνε γενικά, για να ανέβουν οι άλλοι επάνω και να πετάξουν και κάνα ξεροκόμματο προς την πλατεία Κουμουνδούρου.

Κύριοι και προπάντων κυρίες, μην πιστεύετε τίποτα από όσα λένε, όλα γίνονται για να φάνε αυτοί και τα παιδιά τους και τα ανήψια τους. Και το μόνο που μας έμεινε, το να γελάμε με αυτά που λένε, θέλουν και αυτό να μας το πάρουν.

(Τώρα εδώ με κάποιο σύνθημα έπρεπε να κλείσω, αλλά δε μου έρχεται κάτι σχετικό).

13 σχόλια:

Xνούδι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Xνούδι είπε...

Αν το καλοσκεφτείς, όλα αυτά είναι λόγοι για να γελάμε.
Από αστεία, μέχρι φαιδρά τα βρίσκω
Και το τραγούδι από τα αγαπημένα φιλιά πολλά ναυαγέ :)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Καλό το γέλιο, αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις μας βγαίνει ξινό!

Ναυαγός είπε...

Χνούδι

αυτό λέω και εγώ αλλά κανείς δε με καταλαβαίνει

ασκαρδαμυκτί

το γέλιο μας βγαίνει ξινό μόνο και μόνο επειδή δε μας αφήνουν να το κάνουμε συνεχόμενο.

Φαντάσου κάθε φορά που πετάνε την κοτσάνα τους να γελούσαμε από κάτω. Στο τέλος δε θα άντεχαν και θα πήγαιναν στα σπίτια τους.

Μια απόφαση είναι. Να γελάμε με ότι και αν κάνουν ή λένε.

Κατά τα άλλα καλώς ήρθες.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Γιατί εσύ πιστεύεις τα κομμούνια που λένε ότι τους βάζουν οι μπάτσοι; Αφού όλοι είναι κομμουνιστές και συνασπισμένοι, ρουφιάνοι δηλαδή των ΔΕΠ.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με τις δηλωσεις πολυδωρα, οι οποιες δεν εχουν πεσει στην αντιληψη μου,το μονο πραγμα που δεν μπορεσα ειναι να γελασω!!!!Ποτε δεν εχω γελασει με την "αρρωστια" με τα παθηματα υγειων ανθρωπων ναι...ΠΟΤΕ ομως με την αρρωστια και τα παρελκομενα της!!!!

Aphrodite είπε...

Ειλικρινά με τον συγκεκριμένο δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό, αν τα κάνει για να λαϊκίσει και να γίνει συμπαθέστερος, ή αν πραγματικά τα εννοεί... Από την άλλη, βλέποντας και την γενικότερη αφλογιστία σωρών επιχειρημάτων που τα εκτοξεύουν πανταχόθεν για να γεμίζουν τις ώρες τους και να δικαιολογούν το μισθό τους, λέω είναι τουλάχιστον original ο Τύπος... Απελπισία μαύρη!!!
:(((

ΥΓ- Περί Βacaro & έκθεση Erotica και συμμετοχή ihadafarminafrica, το πήρατε χαμπάρι από το sheets blog μου, ή να πάρω ντουντούκα?
:)))

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Αχ δεν μπορώ να κακολογήσω τον Βυρωνάκο....
Είναι ο εφηβικός έρως της μαμάς μου..
(Α ρε μάνα, με όλους τους περίεργους βρήκαμε να μπλέκουμε..!?)

Ναυαγός είπε...

Δείμε,

Εγώ φίλε μου πιστεύω ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και οι μπάτσοι τους βάζουν και τα κόμματα τους βάζουν και κάποιοι ΔΕΠ είναι στο κόλπο (έχω ιδίαν πείρα) και το χειρότερο είναι τα κίνητρά όλων αυτών.

Λίγοι μάχονται για τις ιδέες. Οι περισσότεροι μάχονται για το τι θα δούμε το βράδυ στην τι-βι έτσι ώστε να μας αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά προβλήματα.

τρολλ

Ούτε εγώ γελάω με την αρρώστεια των άλλων. Με την αρρώστεια τη δικιά μου όμως έχω κάθε δικαίωμα. Και αυτοί οι γραφικοί υπουργίσκοι του τώρα και του χτες εμένα κυβερνούν και είναι δική μου αρρώστεια.

Ναυαγός είπε...

Aphrodite

Ακριβώς η απελπισία η μαύρη πρέπει να μας πιάνει αν περιμένουμε πότε θα πει ο Βύρωνας την μπούρδα του για να γελάσουμε και μετά να μας μαλώσουν όλοι οι άλλοι οι σοβαροί.

Αν υπήρχαν πολλοί σαν το Βύρωνα ο κόσμος θα γελούσε περισσότερο και αυτό θα ισοδυναμούσε με την τέλεια καταδίκη της κάστας που μας κυβερνάει. Τώρα καλύπτονται από το κύρος τους και όταν εκθέτει κάποιος τις ψυχασθενικές του ορμές τρέχουν οι άλλοι να τον μαζέψουν.

Επίσης, είμαι συχνός μελετητής των ορμών σου, και διάβασα για την πρόοδο του Ihadafarminafrica.

Θα πρέπει όμως να βρεθούν τρεις εθελόντριες για να με συνοδέψουν στο εν λόγω happening, γιατί μόνος μου δεν πάω, τα φοβάμαι κάτι τέτοια.

Ναυαγός είπε...

Παιδίσκη,

Φαντάζομαι πως τον παράτησε η κακομοίρα γιατί θα την είχε τρελλάνει στην ανάγνωση ερωτικών αποσπασμάτων από την Ιλιάδα!

Επίσης για ρώτα τη μαμά σου αυτό με τα κλομπς και τους τσαμπουκάδες από ποιο ενδοπαντελονιακό τραύμα προέρχεται;

Aphrodite είπε...

Και γι'αυτό στεναχωριέσαι? Ελα εσύ και θα σου βρω όχι τρεις, δεκατρεις!!! Αν μη τι άλλο θα σε πιάσω προσωπικά α-λα-μπρατσέτα, να σε συστήσω... Τώρα σαν blogger να σε συστήσω? Σα ναυαγό? Σαν ιδρυτή και πρόεδρο της Κουκουρουκουλάνδης? Σαν φιλότεχνο? Φιλόσμουσο? Αντιπολιτικοποιημένο? Αποπυρηνικοποιημένο? Σκέψου μέχρι να έρθει η ώρα να ντυθείς και μου λες να ξέρω! (ναι, είναι από αυτά που καλό θα ήταν να πας με κάτι παραπάνω από το μαγιουδάκι που φοράμε στο νησί μας!)
;)

Ναυαγός είπε...

Αν είναι με συστήσεις στις δεκατρείς φίλες σου τότε να με συστήσεις σαν τον παγκόσμιο υπερεραστή Τζον Μπήχτεν και ως πρόεδρο της οργάνωσης για την προστασία του κίτρινου κορμοράνου, αυτού με τις μαύρες βούλες (έχω και ευαισθησίες ο μπαγάσας τι να κάνω).