Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2006

Ποιοι είμαστε;

Ποια είναι η ιδέα;

Μαθαίνουμε για έναν άνθρωπο που εξαναγκάζεται να δώσει φακελάκι για να γίνει καλά η μητέρα του. Μαθαίνουμε για μια μικρή λίμνη που καταστρέφεται από τα απόβλητα μιας βιομηχανίας.

Φτιάχνουμε ένα μονόπρακτο γεμάτο χιούμορ και σαρκασμό. Μια ομάδα από εμάς ντυμένη με την απαραίτητη ενδυμασία πηγαίνει έξω από το νοσοκομείο ή τα γραφεία της εταιρείας και περιγελά τους υπευθύνους, χωρίς να αναφέρει ονόματα, μέχρι να νιώσουν τύψεις. Μαζεύουμε τον περαστικό κόσμο, φωνάζουμε και τις κάμερες και προσπαθούμε να κάνουμε γνωστό το μήνυμα.
Έτσι, για να αντισταθούν κάποιοι στην επέλαση της αδικίας.

Στείλε μήνυμα στη διεύθυνση minimastoboukali@yahoo.com και θα σου απαντήσουμε με προτεινόμενη ημέρα συνάντησης, κάπου στη Γλυφάδα, μετά τις 20:00. Εκεί θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες και μερικά από τα μονόπρακτα.

Στείλε αυτό το μήνυμα σε όποιον γνωστό σου πιστεύεις ότι θα μπορέσει να αφιερώσει λίγο από τον ελεύθερο του χρόνο στο σκοπό μας. Δε χρειάζεται να είναι ηθοποιός.
Πολιτικοί, «μπράβοι», «κονομησάκηδες», αποκλείονται.

4 σχόλια:

maika είπε...

Η ιδέα είναι καταπληκτική... όμως χρειάζεται να βρεθεί και κάποιος για να τρώει το ξύλο, χτύπα ξύλο... αλλά είναι και κάποιοι που δεν έχουν καθόλου χιούμορ εκεί έξω... κι έχουν κι ένα βαρύ χέρι...άστα!!!

ναυαγός είπε...

Το ξύλο το αναλαμβάνουμε εμείς.
Πάντως είναι νωρίς ακόμα για την ιδέα. Σε λίγο καιρό...

An-Lu είπε...

Καλό ακούγεται...αλλά με τα δακρυγόνα τι γίνεται;

ναυαγός είπε...

Δε το έχω σκεφτεί ακόμα...