Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2006

Ανοίχτηκε το πρώτο μήνυμα στο μπουκάλι

Πλέω σε πελάγη ευτυχίας.

Χτες το πρωί, ο Γιώργος διέσχισε θάλασσες και καβάλησε βουνά, οδήγησε σε πεδιάδες και ήρθε σε μια ακρογιαλιά της Αττικής για να βρει το μπουκάλι, αυτό με το μήνυμα.

Συνάντησε την αρχοντομουτσουνάρα μου και ζήτησε παρά τους αρχικούς e-mailικούς μου δισταγμούς να συμμετάσχει στο "μήνυμα στο μπουκάλι".

Έίναι μέλος επαρχιακής θεατρικής ομάδας και ανέλαβε να τους πείσει να παίξουν ένα μονόπρακτο έξω από όλα τα γραφεία των υπευθυνοανέυθυνων, μήπως και κάποιος από αυτούς σταματήσει την οικολογική καταστροφή που συμβαίνει στην περιοχή τους.

Το μονόπρακτο θα το γράψει ο Ναυαγός. Φαντάζεστε τι θα γίνει. Το μόνο που θα σας πω είναι το πιθανό τέλος: "Αυτοί, αν δεν τους πνίξει το σκατό, δε πρόκειται να κάνουν τίποτα". Την αρχή και τη μέση την έχετε καταλάβει.

Ένα μπράβο στο Γιώργο από τα βάθη της καρδιάς όλων των αδικημένων. Όχι γιατί βρήκε το "μήνυμα στο μπουκάλι", αλλά γιατί πριν από λίγα χρόνια ο κεραυνός της αδικίας χτύπησε δίπλα του κι αυτός αντί να μισήσει τους ανθρώπους, τους αγάπησε πιο πολύ.

Αν δεν ξέρετε τι είναι "το μήνυμα στο μπουκάλι" πατήστε στο link: "η ιδέα".

15 σχόλια:

Attalanti είπε...

Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα! Ειδικά αν θα μπορούσαν να κατέβουν στα μέρη μας κάποια στιγμή, υπάρχουν πολλά μέρη να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό αυτό με την ιδέα...! Δεν το είχα προσέξει το Link... Μακάρι να πάει καλά!Μακάρι να ήμουν Ελλάδα να συμμετάσχω...

Υ.Γ. Επειδή θα έχεις παρατηρήσει πως έχω αραιώσει και σου χρωστάω μια απάντηση στην δίνω εδώ: "άμπαλος" είναι αυτός που δε ξέρει να παίζει μπάλα γενικά, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ γήπεδο! ΛΟΛ! Το πιασες;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Εύα είπε...

Χρονια καλα γεματα γλυκα βρε ναυαγε μου.Λουσμενος παντα μ'ευτυχοσκονη,με το μυαλο γεματο αστερια και μην ξεχνας...το μηνυμα εληφθει :-)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ναυαγός είπε...

Το προηγούμενο σχόλιο δικό μου ήταν μην ανησυχείτε, δεν απέκτησα ακόμα πολλούς εχθρούς ούτε κακές συνήθειες.

Attalanti, giwrgos.

Ρε ζουλάπια το μήνυμα υποτίθεται ότι μπορείτε να πάρετε και εσείς όπου και να είστε. Αν σας αρέσει η ιδέα κάνετε τη δική σας ομάδα. Τι περιμένετε να μας σώσει μια μικρή ομάδα που τώρα δημιουργείτε κάπου στην επαρχία;

Εύα

Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα. Έτσι χωρίς λόγο...

Aphrodite είπε...

Kαλά, τι ιδεάρα είναι αυτή?!

Λοιπόν, βάλε time stamps στα σχόλια που να έχουν και ημέρα να ξέρουμε πότε γράφουμε και πες μας λίγο, το σενάριό σου, την υλοποίηση κτλ...

Αντε, να ευχηθώ κιόλας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΥΓΕΙΑ, ΤΥΧΗ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ και πολλή πολλή

ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!!!!!
:)

Ανώνυμος είπε...

Nαυαγέ μου,
Χρόνια καλά με πολλά μπουκάλια και πολλους παραλήπτες.
Ετσι, για να κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα του χρόνου.

:)

Ανώνυμος είπε...

Ζουλάπια! χαχαχα! ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!

Εγραψες...! Οκ ίσως να έχεις δίκιο...

Εύχομαι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Πάνω από όλα υγεία, μυαλό, χιούμορ και φυσικά ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ!!!

Τα καλύτερα και για το blog σου ναυαγέ...

See you around folks..

Ναυαγός είπε...

Πολλές χριστουγεννιάτικες ευχές σε όλους.

Σήμερα τρώμε κατσικάκι. Από αύριο αλλάζουμε τον κόσμο.

Ναυαγός είπε...

Aphrodite

Διαταγή εξετελέσθη!

Sigmataf είπε...

Εγώ σε ένα άλλο μπουκάλι, εντόπισα 40% οινόπνευμα.
Ευτυχώς δεν οδηγούσα.
Ε, με αυτά και αυτά έφτασα κι εδω για να σου πω:

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Και πού το βρήκατε το κατσικάκι στο ερημονήσι, ε;
Χμμμ... κάτι δεν πάει καλά εδώ, μου φαίνεται... αλλά έχω βαρύνει τώρα από το δικό μας κατσικάκι και δεν μπορώ να σκεφθώ τίποτ' άλλο, εκτός από ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Blepw oti arxizeis na ksexnas tin idea tou nisiou kai apoktas sxeseis kallitexnikes me ton eksw kosmo. Den peirazei. Otan to kanete steile sms gia na to doume. Ase pou thelw kai ena tajidaki gia tin parti mou, kai oxi gia douleia. Kala na pernas.

Ναυαγός είπε...

sigma taf

Χρόνια πολλά

Αστεροειδή, Δείμο,

Κατσικάκια και καλλιτεχνίες όλα στο ερημονήσι. Τα κατσικάκια ως μοναδικός παπάς στο νησι τα βάφτισα έτσι (στην πραγματικότητα ήταν καρύδες). Τις καλλιτεχνίες εδώ τις γράφω και τις μεταφέρουν οι γλάροι. Ναι οι πρώτοι και μοναδικοί ταχυδρομικοί γλάροι.

Να περνάτε όσο πιο καλά γίνεται.
Χρόνια σας πολλα - καλά

Shades είπε...

ΙΔΕΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ! ! ! !
Δεν είχα προσέξει το λινκ.. εγώ μπορεί να μη συμμετέχω διότι είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων αλλά θα στείλω το Μένιο κι αυτός να είστε σίγουροι ότι θα σαρώσει.. γεννημένος για τέτοια ο καλός μου ο Μένιος.
Ναυαγέ έγραψες..
Καλημέρα.