Τρίτη, Απριλίου 24, 2007

Βαρύ πρόγραμμα

Είναι 8 το πρωί εδώ. Ξύπνησα χωρίς χουζούρεμα, χωρίς καθυστέρηση, χωρίς επιφύλαξη. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχω να το κάνω αυτό. Πρωινό ξύπνημα με όρεξη για ζωή και για φαί επίσης.

Παρακάλεσα τους ιδιοκτήτες της μικρής μου παραθεριστικής κατοικίας να μη φτιάχνουν για μένα τα συνηθισμένα πρωινά των δυτικών, αλλά το δικό τους πρωινό. Έτσι χτες αφαίρεσαν τη μικρή σαλάτα και μου έφεραν σκέτα λουκάνικα με μπέικον και αυγά. Αυτά τα λαμόγια οι Άγγλοι έχουν καταστρέψει όλο τον κόσμο.

Αναγκάστηκα να γίνω πιο κατατοπιστικός. Ζήτησα λαχανικά της περιοχής, καρύδα και άγουρες μπανάνες, που είναι πιο υγιεινές, από τις ώριμες. Ο Τόμπι Μαρίν, ο ιδιοκτήτης του ξενώνα κάτι είπε στη γυναίκα του απαξιωτικά. Πιστεύω πως ήταν κάτι του τύπου: "τι λέει μωρέ ο μαλάκας, αν θέλει καρύδες και μπανάνες να ανέβει μόνος του στο δέντρο".

Περιμένω να δω τι θα μου φέρουν. Πρέπει να καρδαμώσω γιατί σήμερα έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα. Ίσως τώρα που το καλοσκέφτομαι να μην είναι και τόσο βαρύ. Απλά, προσπαθώ κάπως να σας συμπαρασταθώ εσάς τους εν Ευρώπη παρεπιδημούντες. Πιθανότατα μάλιστα να μην είναι καν πρόγραμμα.

Αν δε βρέξει - οι μήνες αυτοί είναι οι πιο χειμωνιάτικοι εδώ, έχει μόλις 25 βαθμούς θερμοκρασία - θα πάω για μπάνιο, θα την ξαπλάρω στην άμμο, θα διαβάσω ίσως, ίσως και να ακούσω μουσική ή να μπλογκάρω, θα φάω, θα ξαπλώσω, θα πάω για μπάνιο, δε θυμάμαι αν πήγα και πριν, μπορεί και να κάνω μερικά μακροβούτια επίσης.

Ή μπορεί να πάω για κυνήγι. Θα πάρω το τόξο μου και θα βγώ έξω από τον οικισμό να σκοτώσω κουνούπια. Μιλάμε, είναι πιο μεγάλα από τσίχλες (αυτές που πετάνε, όχι αυτές που μασάμε). Τα μοναδικά κουνούπια στον κόσμο που δεν κάνουν βζζζζζζζ το βράδυ, αλλά το γέλιο του Καλογήρου.

Τυχεροί εσείς που δεν έχετε κουνούπια!

55 σχόλια:

gerasimos είπε...

Λοιπόν ναυαγέ συμφωνώντας και με προηγούμενα σχετικά σχόλια, έχω να δηλώσω: αν δε δω φωτογραφίες δεν πιστεύω τίποτα! Σιγά μην είσαι σε τέτοιο ειδυλλιακό μέρος και κάθεσαι και ανεβάζεις posts. :p

ΟΚ αστειεύομαι, αλλά είμαι ο μόνος; :-))

marilia είπε...

Ουλπ! Και μετά μιλάω για τα... αθώα κουνουπάκια της Κέρκυρας, που αναπαράγουν μόνο ένα σατανικό "χεχεχε! Πόδι ακάλυπτοοοοο! χεχεχε!". Τελικά, αναθεωρώ! Δεν ξαναμιλάω.

Να φιλήσω; (χιχιχιχι! Τώρα ακούστηκε το δικό μου σατανικό γέλιο!)

st_darwin είπε...

Εγώ σου τα έλεγα (στο προηγούμενο ποστ)! Ορίστε τώρα και τα γιγαντιαία κουνούπια. Και μια που έχεις χρόνο θα σου πω τα παρακάτω:
1)δεν είμαι πρίγκηπας, κόμης, δούκας, βασιλεύς (ούτε των Ιουδαίων, ούτε των Αζτέκων, ούτε κανενός).
2)Δεν είμαι γέρος
3)Δεν είμαι κωλόγερος
4) Δεν είμαι μεσόκοπος
5) Δεν είμαι αριστοκράτης
6) Δεν είμαι αξιωματούχος μηδέ και αξιωματικός
7) Δεν είμαι καν σοβαρός
Οπότε ΚΥΡΙΕ ναυαγέ θα σας παρακαλέσω θερμά να επιστρατεύσετε όλη σας την κατανόηση και την καλοσύνη σας και να ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ!!!!!
(για να μην αναφέρω ότι είμαι νεώτερος από εσάς ηλικιακά, αξιότιμε κύριε Ναυαγέ).

wahia είπε...

Τώρα εσύ το έχεις σκάσει από κάποιον ή κάτι..αχ...να γίνω η Bonny? Πολύ μ'αρέσει αυτό το παιχνίδι..(βρε άντε που θα κάνεις και παράπονα....)

Ανώνυμος είπε...

Ναι Ναυαγε το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα βαρύ να προσέχεις μη πάθεις τίποτα απο την ξάπλα στην παραλία και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά...μην τρως μπανάνες αν ειναι αναγκη να ανέβεις ο ίδιος στο δέντρο...

Ε...τώρα για τα κουνούπια τι να σου πω "είσαι πολύ άτυχος Ναυαγέ.." , καλά πλάκα μας κάνεις?
Πόσο καιρό έχεις σκοπό να αράξεις εκεί ??
Πάντως καλά να περνάς ότι κι αν κάνεις !

maika είπε...

χαχαχα!!!
θ΄ακούω κουνούπια το καλοκαίρι και θα γελάω και θα λέω, με βαριά φωνή...είναι πολλά τα λεφτά Άρη ....και άντε να εξηγώ στους άλλους πως μου ήρθε πάλι αυτό....χαχαχα!!
αλήθεια,οι μέλισσες είναι μικρούλες?
έχουν κεντρί ή μήπως έχουν ξιφολόγχη??

Το ήξερα πως την ξαπλάρεις στην άμμο,το ήξερα....

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Συμφωνώ με Gerasimos, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (φωτοτυπία αεροπορικών εισιτηριων και φωτογραφίες)
(Καραθώνα μεριά έχεις απλώσει την κορμάρα σου και ονειρεύεσαι Κιριμπατι-ανές. Πρόσεχε τις τσούχτρες....)
;-)

Ανώνυμος είπε...

(Συνέχεια από τα προηγούμενα). Ξύπνησε από τις φωνές της κυρά Μαρίκας που καυγάδιζε για ένα ακόμη πρωί με τον Θρασύβουλά της. Αυτά τα δύο γεροντάκια ήταν το βιολογικό του ξυπνητήρι και χάρη σ΄αυτούς ήταν πάντα νωρίς στο γραφείο. Σκέφτηκε ότι τον περίμενε ένας τόνος χαρτούρα για διεκπεραίωση και στο τέλος και γεύμα με τους συναδέλφους -γιόρταζε ο Γιώργος και θα τους κερνούσε στο γνωστό και φθηνό καταγώγιο με τα λαδωμένα τραπεζομάντηλα και το σερβιτόρο με τα βρώμικα νύχια. Ξαφνικά, ένιωσε κάτι μεγάλο να πέφτει με δύναμη επάνω του (λες να είχε πάλι πέσει στα μούτρα του ο σκοροφαγωμένος κορσές της τροφαντής Λουκίας του 3ου;).
Τη δουλειά την είχε κάνει το άλμπατρος που βρήκε βολικό μπιντέ στο κεφάλι του. Πάλι καλά που ήταν το παλιόπουλο, γιατί κάτω από τον ήλιο είχε αρχίσει να θυμίζει κοκκινογούλι. Ανάθεμα, πάλι τον πήρε ο ύπνος και ξέχασε στο μπάνγκαλοουζ το κόπερτον. Μια ακόμη σκληρή μέρα ξεκινούσε κάτω από τον σκληρό ήλιο του ισημερινού. Παλιοζωή....

takis είπε...

"Ειναι πολλά τα κουνούπια Αρη , παιδί μου" (Δεν σε προλαβαίνω Μάικα..)
Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ τυχερός που δεν έχω να κυνηγήσω τα Καλογηροκούνουπα..επίσης που δεν έχω τόσο βαρύ ημερήσιο πρόγραμμα..που δεν είμαι στη βαρυχειμωνιά του Ειρηνικού, μπρρ 25 βαθιμοί!....

Ανώνυμος είπε...

Takis εσύ Θρασύβουλας, εγώ Μαρίκα (έτσι να χαλάσουμε το ρομάντζο του Ναυαγού με το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα)....

ναυαγός είπε...

Thoma, siggnomi Gerasime

Φωτογραφίες θα ανεβάσω, μη φοβού, το είχα σκοπό άλλωστε. Κάνε αστεία και γέλα όσο μπορείς γιατί χανόμαστε... δηλαδή εσείς εγώ εδώ περνάω φίνα.

-------------------

μαριλία

φίλα + σατανικό γέλιο = η χαρά του ναυαγόπουλου... το οποίο έχει αρχίσει ήδη να με κατηγορεί: κόπανε που ήθελες Κιριμπάτι, χάθηκε η Κέρκυρα;

ναυαγός είπε...

μα άγιε μου δαρβίνε

εγώ από σεβασμό σου μιλούσα στον πληθυντικό και έψαχνα και την εικόνα σου για να σου στείλω τάμα.

Αυτό που λέει κυρίες μου ότι είναι και νεότερος από εμένα είναι πασιφανέστατα ψέμα. Δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα.

------------------

Wahia

Το έχω σκάσει από τη ζούγκλα του καθωσπρεπισμού, του προγραμματισμού, του αυνανισμού σε όλα τα επίπεδα και ήρθα εδώ για να αλλάξω τον κόσμο μου. Σαφώς ως Bonny είσαι ευπρόσδεκτη στην ατόλη μας.

Ναυαγός είπε...

trelofantasmeni

θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σου.

Εδώ ήρθα μέχρι να δω τι θα κάνω με το υπόλοιπο της ζωής μου. Που ξέρεις, μπορεί να το ξοδέψω κι όλας εδώ.

------------------

maika

οι μέλισσες έχουν κεντριά σαν ξιφολόγχη και οι σκνίπες κατεβάζουν μια βαρελίσια heineken το βράδυ για να γίνουν σκνίπες... εννοείται μεγάλο ποτήρι.

Ναυαγός είπε...

φύρδην μίγδην

θα τις λάβετε τις φωτογραφίες αύριο ή μεθαύριο που ελπίζω να μου τη δώσει και να πάρω μαζί μου τη μηχανή. Και τα εισιτήρια τα κράτησα (αυτά από το μπαιρίκι) θέλει όμως λίγη προσπάθεια να τα βρω.

Καραθώνα; κάτι μου θυμίζει αυτή η λέξη, κάτι μου θυμίζει.

------------------------

doratsirca

εσείς ξεπεράσατε σε περιγραφική δύναμη και το ποστ μου. Δε θα πάρει πολύ ακόμα για να το πιστέψω κι εγώ ότι βρίσκομαι υπό τον κορσέ της τροφαντής Λουκίας. Μπορεί κι όλας να δω το σκηνικό ολόκληρο το βράδυ στον ύπνο μου.

Αλλά αύριο θα ξυπνήσω. Θα βγάλω μερικές φώτο και θα σας τις στείλω έτσι για να σκάσετε.

:)))) Ακόμα γελάω με την περιγραφή σας.

Ναυαγός είπε...

takis

τι τύχη κι αυτή να ζείτε στην εξωτική και πανέμορφη Αθήνα, να είστε ανέμελος και να φροντίζουν τόσοι πολλοί για εσάς... αααααχ τη νοστάλγησα την Αθήνα μας... και μετά ξύπνησα και έβαλα κάτι γέλια.

---------------

doratsirca

ή Θρασύβουλα
ή Μαρίκα

θα είστε επίσης η πρώτη που θα λάβετε πρόσκληση για Κιριμπάτι αν και εφόσον δε φοβάστε τα μεγάλα ψάρια του ειρηνικού ωκεανού.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Ναυαγέ μου φοβάμαι μόνο τα μεγάλα πουλιά που θα με πάνε ως το Κιριμπάτι. Όσο για τα ψάρια, ξέρω κάτι καλές συνταγές που θα αποτελέσουν τομή στην κιριμπατιανή κουζίνα. Ετοίμασε συ μπετονιά και δόλωμα κι εγώ θα κάνω εν τω μεταξύ ασκήσεις θάρρους για να πάρω αυτό το πράγμα του διαβόλου, το φοβερό αερόπλανο για Αστραλία.

Menios είπε...

Ρε ξάδερφε με προσέχεις;
μήπως είσαι στο Διακοφτό και μας πουλάς τρέλλα;

st_darwin είπε...

Λό-λα να ένα μή-λο.
Εγώ αυτό διαβάζω για το σχολείο αύριο. Άρα αποκλείεται να είμαι μεγαλύτερός σου!! χοχοχοχο:)

Ανώνυμος είπε...

Χοχο ναυαγάρα μου σου στέλνω το AUTAN σε οικογενειακή συσκευασία!!!
ΧΧΧ

χλωροφύλλη είπε...

Ναυαγέ τουριστικέ μας ανταποκριτή,

συνεχίστε το ρεπορτάζ. Μας έχει όλους συνεπάρει. Σαν να είμαστε και εμείς εκεί ένα πράγμα.
Οσο για το βαρύ αυτό πρόγραμμα βρείτε μια λύση. Εν ανάγκη κάντε ένα διάλεμμα. Ενα κιτ-κατ. (Αν έχει).

bebelac είπε...

Στα Κιριμπάτι όμως δεν παίζουν Μπρεχτ...(ούτε Ντοστογιέφσκι... ούτε καν Χόφμανσταλ)... έτσι πρέπει να επιλέξεις που προτιμάς να είσαι... (ματς!)

Ανώνυμος είπε...

Είσαι αραχτός στην παραλία, δεν μαγειρεύεις αλλά σε σερβίρουν, κάνεις συνέχεια μπάνια, έτσι όπως το πας κάτι θα βρεις να πηδήξεις, διότι όπως είπε κ η Λαϊδα, τον καλύτερο έρωτα τον κάνει όποιος δε δουλεύει(τι είπα το άτομο), εμείς πάλι έχουμε ξεπατωθεί στη δουλειά, το μόνο μπάνιο που έκανα είναι στη βροχή της Λάρισας κ ας μη μιλήσω για τα ερωτικά μου κ θες να σε λυπηθούμε για τα κουνούπια??????

Να σου πιουν το αίμα, σκασίλα μας

ΥΓ Σε φιλώ κ να περνάς καλά

3 parties a day είπε...

Οι γλυκοαίματοι τραβάν τις γυναίκες και τα κουνούπια, Ναυαγέ μου...

marilia είπε...

χιχιχιχιχιχιχι! Τουλάχιστον έγραψες τ' όνομά μου σωστά!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!

Μμμμμμαααααααατς!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Τόσο βαρύ πρόγραμμα... τόσο βαρύ!.. Τελικά, τόπες και τόκανες : τον έφερες τα πάνω-κάστω τον κόσμο, τον άλλαξες! Τον δικό σου κόσμο, βέβαια - αλλά από κάπου πρέπει ν' αρχίσει κανείς και, όπως διακηρυσσω το τελευταίο διήμερο, δεν βλέπω άλλη λύση πια, παρά να αρχίσει από τον εαυτό του!

maika είπε...

τελικά τι έγινε? τι πρωινό σου έφεραν? ή μήπως σ΄εστειλαν να το φτιάξεις... μόνος σου?
το άντεξες το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά σου??
πηγαίνεις και τα βράδυα για μπάνιο?τι ώρα ξημερώνει?
τα κουνούπια τελικά εκτός απο μιμήσεις...τσιμπάνε κιόλας??
έχει κοχύλια η θάλασσα ή τζίφος???
αστερίες??
έλα,πεεεεεςςςςςςς!!

Μαρω_Κ είπε...

Καλησπέρα από την μαγευτική Αθήνα.

Εμείς πάλι κουνούυπια δεν έχουμε, έχουμε όμως κάτι εξαιρετικούς μ...κες που μας τα σπάνε τα νεύρα.
Οπότε με βλέπω να την κάνω και να έρχομαι να σε βρω.
Κοίτα να δεις να μου ετοιμάσεις πιο ελαφρύ πρόγραμμα από το δικό σου. Γιατι όσο νάναι θάρθω και κουρασμένη.

Φιλιά ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

nyctolouloudo είπε...

ξύπνα ναυαγέ μου ξύπνα....

(αι στα διαολα ρε εάν έφυγες...)

Dawkinson είπε...

κάπως έτσι είναι και το δικό μου βαρύ πρόγραμμα, εδώ στο βόρειο ημισφαίριο, τώρα που είμαι άνεργη. Αλλά δεν έχει καρύδες, έχει καρύδια για σπάσιμο...

Αλητισσα είπε...

Ευτυχω που δεν ηρθα!!
Δεν αντεχω τα κουνουπια κι αυτα μου εχουν αδυναμια (καθοτι γλυκοαιματη)..
Ευτυχως α πα πα πα..
Να μην εχω να κανω τιποτα?
Να παιζουν τα παιδια μου ανεμελα κι ευτυχισμενα στην παραλια?
Να μην κοιταζω το ρολοι?
Να περισευει χρονος?
Βρε δε θα 'σαι καλα..
Βρε κατι ηξερα εγω..
Βρε αντε παρατα μας!!
Που να σου δαγκωσει ενα κουνουπι γιγαντας τον πισινο και να κανεις ηλιοθεραπεια μπρουμουτα και να παθει ασφυξια το νααυγοπουλο..
Α χα χα χα χα..
Το φχαριστηθηκα..

Catherine είπε...

Αλάνι,ζεις ένα από τα όνειρα μου...Να προσέχεις εκεί κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Φτου!
Αφησα το μηνυμα μου στο προηγουμενο ποστ.
Καθοτι ομως -απ οτι βλεπω- δεν αλλαξαν τα πραγματα σε παραπεμπω εκει.

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.
Και ... χαιρετισματα.

Ναυαγός είπε...

τι ωραίο ξύπνημα να βλέπω τα μηνύματά σας στο λάπτοπ. Δε μου λείπει τίποτα πια εδώ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, εκτός από σεχ δε μου λείπει τίποτα άλλο πια εδώ

Ναυαγός είπε...

doratsirca

εδώ τα ψάρια είναι τόσο χαζά ή τόσο πολλά που δε θέλουν ούτε πετονιά, ούτε πετονιά, ούτε δόλωμα, με ένα σφύριγμα μαζεύονται στα πόδια σου.

Σε περιμένουν να τα μαγειρέψεις, έλα!

------------------

Ξάδερφε σε προσέχω!

συγγνώμη αν σου διακόφτω τις ζηλόφθονες σκέψεις αλλά τσου... Κιριμπάτι είμαι.

-----------------

st darwin

για να δείχνεις το μήλο της Λόλας, σίγουρα δεν είσαι και πολύ μεγάλος. Εγώ άλλο πράγμα θα της έδειχνα

nyctolouloudo είπε...

ρε, μπας και είσαι μοναχός;

Ναυαγός είπε...

μαράκι

Το autan εδώ τα κουνούπια το έχουν για κοκταίηλ. Χωρίς καλαμάκι καθώς διαθέτουν ενσωματομένο.

-----------------------

chlorofili

δεν αισθάνομαι τουριστικός ανταποκριτής όμως. Αισθάνομαι ανταποκριτής μιας άλλης πιο ξέγνοιαστης ζωής.

-----------------------

bebelac

το σκέφτομαι πολύ ώρα αυτό που είπατε, αλλά έχω την αίσθηση πως και ο Μπρεχτ και ο Ντοστογιέφσκι και ο Χόφμανσταλ (θα τον έλεγα χόφμαν σνίτσελ, αλλά θέλω να δείχνω κουλτουριάρης), θα με μούτζωναν αν έφευγα από εδώ... και θα γούσταραν πολύ επίσης να είναι εδώ.

----------------------


zoi20

προσκυνώ τη σοφία σου. "καλύτερ πηδά όποιος δε δουλεύει". Σωστό. Όποιος δουλεύει συνήθως τον πηδάνε. (εκτός και αν είναι ζιγκολό).

Για τα ερωτικά σου μη χολοσκάς. Όλο και κάποιο καλό παιδί θα βρεθεί. Ούτε για τα επαγγελματικά σου μη χολοσκάς. Μια καλή ιδέα και για τα δύο θα ήταν να τα έφτιαχνες με το διευθυντή σου και να ξεμπέρδευες και με τα δύο! Σκέψου το!

Ναυαγός είπε...

3 πάρτις

δεν το θυμάστε καλά. Οι γλυκοαίματοι τραβάνε μόνο τα κουνούπια. Τις γυναίκες τις τραβάνε οι γλυκοτσούτσουνοι.

---------------

μαριλία

θα πάω επίσης σε ένα τατού σοπ εδώ, αν βρω, να αλλάξω τον τόνο και στο όνομά σου πάνω στο στήθος μου, που είχα κάνει πριν φύγω. Λες να πονέσει;

----------------

asteroid

εγώ τον κακό μου εαυτό τον κουβάλησα μαζί μου. Στον τόπο αυτό φιλοδοξώ ν'αρχίσω να τον αποβάλλω σιγά - σιγά. Από κει πρέπει να αρχίσουμε.

-------------------

maika

χίλιες ερωτήσεις, χίλιες απαντήσεις ή μία φώτο. Θα βάλω τον Τόμπι να μου βγάλει μία φώτο σήμερα. Τα κουνούπια με έφαγαν ελαφρώς αλλά βάζω μια αλοιφή ντόπια και τα διώχνει μάλλον. Μυρίζει σιτρονέλα κι αυτή.

Ναυαγός είπε...

μαρω κ.

κουνούπια vs μαλάκες. Τα μεν σου ρουφούν το αίμα, οι δε στο ανεβάζουν στο κεφάλι. Εγώ λέω να στείλω τα κουνούπια Αθήνα στους μαλάκες και να έρθεις εσύ εδώ!

--------------------

νυκτολούλουδο

τι όμορφα που επέστρεψες. Στο διάολα κοντά νομίζω πως είμαι ή στη μάνα του, για να ακριβολογώ. Μοναχός λοιπόν και στου διαόλου τη μάνα.

--------------------

dawkinson

Τραγικό αυτό. Σπάστους τα καρύδια και μη φοβού. Η ανεργία θα φέρει καλύτερη εργασία ή θα ανοίξει το δρόμο για τα Κιριμπάτι.

Ναυαγός είπε...

αλήτισσα

ο πόνος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια σου κάθε φορά που διαβάζεις ανταπόκριση από τα Κιριμπάτι. Το ναυαγόπουλο δε σκάει στην άμμο, ανοίγει λαγούμια.

------------------

κατερίνα

το πιο ωραίο θα ήταν να ζω μέσα στα όνειρά σου... αλλά που τέτοια τύχη!

Ναυαγός είπε...

καλέ, πεζέ μου λόγε

γράψατε:

Παρακολουθω με ενδιαφερον τις περιπετειες που εχεις εμπλακει για να καταφερεις τελικα να ... (μη χυδαιολογω ευθαρσως, δεν ειναι σωστο για τις κυριες).

Χυδαίο είναι να γράψετε ότι κάποια στιγμή πρέπει και εγώ να πηδήξω; Χυδαίο είναι που έχω κάνει το γύρο του κόσμου σχεδόν και δε μου κάθεται καμία να την πηδήξω.

Ο υπερφτυσμένος των πέντε Ηπείρων!

st_darwin είπε...

Το παραδέχομαι. Με αποστόμωσε η απάντησή σου.
Είναι και καλή ατάκα για την Μελανήσια που θα συναντήσεις, αλλά με μια μικρή διασκευή στο φρούτο: "Λόλα να μία μπανάνα". :)

gerasimos είπε...

Ναυαγέ μου, πολύ σωστή η διευκρίνιση για τους γλυκοαίματους. Αυτές οι γυναικείες πονηριές δε θα περάσουν. Όχι κύριοι!

Αλητισσα είπε...

Αντε βρε..!!
Ολα τα ξερεις συνεχεια..
Αφου δε με βλεπεις (δοξα τω θεω)..
.....................
Ε ναι λοιπον αλλαζω ολες τις αποχρωσεις του πρασινου..
Απο κυπαρισσι μεχρι λαχανι..
I hate Castawayyyyyyyyy!!!!
"Ενταξει παιδια οχι αλλα ηλεκτροσοκ...
Δε θα ξαναπω οτι μισω το Ναυαγο!!!"

marilia είπε...

Μμμμ... νομίζω αυτό θα πονέσει λιγάκι. Δε δοκιμάζεις να τον διορθώσεις με... μπλάγκο;;;

:):):):):):):):) Μου φτιάχνεις τη διάθεση, Ναυαγέ!

Ναυαγός είπε...

st_darwin

πιο κοντά θα είμασταν αν λέγαμε Λόλα να μια μπανάνα και δυο πορτοκάλια. Γιατί πάντα τα παραβλέπουμε αυτά;

--------------------

πες τα γεράσιμε... κι εσένα σε τσιμπάνε οι γυναίκες;

--------------------

αλήτισσα

το ξέρω πως βασανίζεσαι για μένα, για να πάψεις να με αγαπάς και να με καρτερείς. Ο, τι βασανιστήριο και να σου κάνουν όμως, το ξέρω πως δε θα με μισήσεις ποτέ. Τουλάχιστο όμως να σου έκαναν και κανένα βασανιστήριο από αυτά που περνάει καλά μια γυναίκα. (μαστίγια και τέτοια).

------------------

μαριλία

πολύ ωραία ιδέα το μπλανκο. Κανείς δε θα το καταλάβει έτσι άσπρο που είναι το δέρμα μου.

Αλητισσα είπε...

Αν ειναι να με βασανισουν θα προτιμουσα να διαλεξω το Δημιο..
Ειμαι κατα της βιας και του πονου..
Ξερω ομως αλλους τροπους βασανισμου..
:ΡΡΡ

st_darwin είπε...

Τα πορτοκάλια τα αγνοούμε για να μην επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σε αυτά και αρχίσει το διάβασμα η δεσποσύνη με τα τόσα που μπορεί να έχουν γραμμένα πάνω... Είπαμε να είμαστε ρομαντικοί αλλά να μην γίνει και ποιητική βραδιά! :)

Ναυαγός είπε...

αλήτισσα

Δεν πιστεύω να εννοείς την κρεβατομουρμούρα;

st. Darwin

Ηθελα να ήξερα που γνωρίζεις εσύ για το λογοτεχνικό μου οίστρο στο σημείο αυτό. Μήπως γνωριζόμαστε;
Μίλα ρε, ποιος είσαι;

Αλητισσα είπε...

Οχι βρε ματια μου..
;)

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε για πολύ βαρύ πρόγραμμα...
:)
Αλλά,παραδόξως,δεν το ζηλεύω καθόλου!

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε για πολύ βαρύ πρόγραμμα...
:)
Αλλά,παραδόξως,δεν το ζηλεύω καθόλου!

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε για πολύ βαρύ πρόγραμμα...
:)
Αλλά,παραδόξως,δεν το ζηλεύω καθόλου!

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε για πολύ βαρύ πρόγραμμα...
:)
Αλλά,παραδόξως,δεν το ζηλεύω καθόλου!

Ανώνυμος είπε...

Sorry για τις πολλές φορές...Δεν το ήθελα!

Ανώνυμος είπε...

Sorry για τις πολλές φορές...Δεν το ήθελα!