Παρασκευή, Απριλίου 20, 2007

Μια Μελανήσια ρε παιδιά, γιατί χανόμαστε...

Πτήσεις για το Μπαϊρίκι έχει Τετάρτη και Σάββατο. Συνεπώς αύριο πετάω! Πήρα εισιτήριο. Το καταυχαριστήθηκα αν και η κοπέλα του γκισέ, δεν έλεγε και πολλά πράγματα...

Ο ξάδερφος σήμερα ήταν αμίλητος. Του μίλησα εγώ:

- Ξάδερφε, θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι. Μέχρι χτες πίστευα πως είσαι λίγο κόπανος. Σήμερα πιστεύω πως είσαι πολύ ωραίος τύπος. Προστάτευες την ιδιωτική σου ζωή, χτες εγώ την καταπάτησα και σήμερα εσύ είσαι κύριος απέναντί μου, αντί να με πλακώσεις στις κλωτσιές.

Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη, με κοίταξε βουρκωμένος και με έσφιξε στην αγγαλιά του. Με τη δεύτερη, γιατί είχε ξεχάσει τη ζώνη στην πρώτη προσπάθεια (το έχουμε στο σόι να μη μας βγαίνουν πολύ κινηματογραφικές οι σημαντικές μας στιγμές). Έβαλε τα κλάματα.

- Μαζί σου νιώθω άνετα ξάδερφε... δεν πίστευα ότι μπορείς να με καταλάβεις. Πίστευα ότι εκεί στην Ελλάδα είστε πολύ πίσω σ' αυτά τα πράγματα ξάδερφε.

Τώρα να μην του πω τι πιστεύουμε εμείς γι' αυτούς εδώ στην Αυστραλία, όσο για το ποιος έχει έφεση στο πίσω, άστο καλύτερα. Κι ενώ σκέφτομαι αυτά και γελώ από μέσα μου, ο πραγματικός μου εαυτός πετάγεται:

- Βαγγέλη, ξάδερφέ μου, μαζί μου πρέπει να νιώθεις άνετα, γιατί πιστεύω ότι ούτε κάποιο πρόβλημα έχεις, ούτε σε κάτι μειονεκτείς. Αντίθετα υπερτερείς. Ξέρεις ότι δεν κάνεις κάποιο λάθος, αλλά κρύβεσαι από όλους αυτούς, που μπορεί να πληγώσεις ή να πληγωθείς. Αυτός είναι ένας δικός σου αγώνας για την αξιοπρέπεια... έτσι όπως την καταλαβαίνεις εσύ.

Απάντηση:

- Θες να μου πεις ότι είσαι κι εσύ γκέι;

Μπλοκάρισμα, ενώ η πλάτη μου και τα μπιχλιμπίδια της πόρτας, αγωνίζονται ποιο θα σπάσει πρώτο:

- εεεεε ... Νομίζω πως όχι, δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί, ούτε μου έχει βγει, ίσως στο μέλλον, ποτέ δεν είναι αργά... (κάπως άρχιζα να το σώζω, ή μήπως όχι... δεν ξέρω εσείς τι λέτε;)

Απο κει και πέρα η βόλτα με την Πόρσε δεν ήταν το ίδιο ευχάριστη. Στο φανάρι σταμάτησαν δυο ξανθοί τύποι με Clio. Γελούσαν μεταξύ τους και είμαι σίγουρος ότι μας γέλασαν και εμάς. Δεν ήταν αυτό το αθώο το γέλιο, ήταν άλλου τύπου, τα καταλαβαίνω εγώ αυτά. Ίσως να γνώριζαν το αυτοκίνητο, ίσως τον οδηγό. Μέτραγα τα δευτερόλεπτα για να ανάψει πράσινο... Αν μου ξαναγελούσαν, μα το Θεό, θα έβγαινα έξω και θα τους έδερνα.

1, 2, 3... μη, μη, μη κοιτάξετε από εδώ, θα σας φτύσω, 4, 5.... Τα δεδομένα είχαν αλλάξει. Από την ψυχολογία του "δυο ωραίοι άνδρες σε Πόρσε", είχα περάσει στην ψυχολογία του "κοίτα αμάξι οι ντιντήδες!" Εν τω μεταξύ και οι Αυστραλέζες σήμερα ήταν παγερές. Λες και ήταν συνεννοημένες να κοιτούν τα παρτέρια αντί για εμάς. Μπορεί βέβαια να αναγνώριζαν και αυτές την πόρσε-φιφίκω; Στα διάλο κωλοαμάξι.

Ανοιχτός, ανοιχτός (στις ιδέες εννοώ, ε!), αλλά και ομοφοβικός του κερατά. Που εδράζεται αυτό; σε κάποιο γονίδιο ή στη βλαχοανατροφή μου; δεν ξέρω... Δε θέλω άλλες τέτοιες σκέψεις και διλήμματα. Θέλω μια Μελανήσια από το Κιριμπάτι, τώρα!!!

Και έχω ένα φόβο, ένα κάτι τις, πως σήμερα, στο μπαράκι-"έκπληξη ξάδερφε", που θα μου κάνει αποχαιρετιστήριο πάρτι ο Βαγγέλης - Γκρεκ, θα είναι πολύ δύσκολο να τη βρώ...

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λοοοοοοοοοολ Απολαυστικός! Νομίω ότι όλοι είμαστε καλοί θεωρητικοί και κοσμοπολίτες, αλλά στην πράξη κάπου το χάνουμε και μας βγαίνουν όλες οι φοβίες και οι προκαταλήψεις από τα Γκράβαρα. Το "αυτοκίνητο-φιφίκω" και οι "ντιντίδες" θα με κάνουν να χαζογελάω μόνη μου για καμιά ώρα. Όσο για το μπαρ...μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις καμιά ζώνη αγνότητας από τιτάνιο;

Μαρω_Κ είπε...

Βρε ναυαγούλη με έχεις καρα-μπερδέψει.
Από τη μία Ελληνάρας κι άπό την άλλη φευγάτος και ωραίος τύπος!
Να σου πω αποφάσισε τι είσαι, αν χρειαστεις και την βοήθεια από την Αυστραλία ή την Μελανησία , χρησιμοποιήσε την.
Αντε γιατί έχω αρχίσει να ετοιμάζω τις βαλίτσες και να μαζεύω υλικό για τα Κιριμπάτι κι εσύ μου την χαλάς την χαρά!

Μεσημεριανά ΧΧΧ φιλιά!

Ναυαγός είπε...

Στα γρήγορα, γιατί πρέπει να την πουλεύω για το πάρτι

doratsirka

κοσμοπολίτες made in Gravara, αλλά με χιούμορ και ικανότητα αυτοσαρκασμού. Χαίρομαι που γελάτε, εγώ να δείτε με τον εαυτό μου...

------------------

maro K.

μην έχετε αμφιβολίες για όσους αυτοσαρκάζονται και αφήνουν μάλιστα και μηνύματα για όσους καταλαβαίνουν. Το πάλεμα με τον κακό μας εαυτό είναι που ξεχωρίζει εμάς τους ωραίους τύπους.

Το ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τα xxx φιλιά σας είναι που ξεχωρίζει εμάς τους ενδιαφέροντες, αν με πιάνετε, τύπους.

maika είπε...

ήθελα πολύ να σε έβλεπα όταν εξηγούσες στον ξάδελφο πόσο άνετος είσαι μαζί του ,όσο ντιγκιντάνκας κι αν είναι και το μόνο που εκείνος σκέφτηκε είναι πως μάλλον κι εσύ του μοιάζεις....
χαχχαχα...
...κοίτα αμάξι οι ντιντήδες....απίθανο!!!!
έλα βρε μη συγχίζεσαι.... στείλ τους κανένα φιλάκι όταν σε κοιτάνε οι ξανθοί απ το Κλιό,ταχτοποίησε λίγο και το φρύδι...ξέρεις...λίγο σάλιο στο χέρι και ωπ...το φτιάχνεις το φρύδι...χαριτωμένα,χαριτωμένα... και στην πρώτη στροφή ρίξε μερικές καρπαζιές στον ξάδελφο για να μάθει....
Καλή τύχη και για το βράδυ!!
Θα σε σκέφτομαι και θα γελάω!!!
αλλά μετά ... πάλι φίλοι ,έτσι???
..μην μου κρατάς κακία...
αλλά δε μπορώ...γίνεται να μη γελάω?? δε γίνεται!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη π΄λάκα έχει να σε διαβάζω..μεγαλύτερη βέβαια πλάκα έχουν οι σχολιαστές που σε "βλέπουν" στο αστράλια!! Με τον ντικι και το πορσε και ίσως και στο ερημονήσι ...αύριο..
Ε ρε τι ανάγκες έχουμε!!

Αννα

Μαρω_Κ είπε...

Ημουν σίγουρη ότι είσαστε ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων τύπος, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, ναυαγούλη!
Οπότε συνεχίζω και το πακετάρισμα, και την αποστολή ΧΧΧ ασπασμών!!!
Καλή διασκέδαση.
Περιμένουμε ανατπόκριση!

ναυαγός είπε...

maika

φεύγω, φεύγω, ο άλλος είναι στην πόρτα. Τι εννοείς όσο ντιγκιντάγκας είναι; Υπάρχουν και διαβαθμίσεις;

Εγώ αυτό με το φύδι, ζαμέ.

Να γελάς μαζί μου, μου δίνει ζωή αυτό.

---------------------------

Άννα

Είναι σίγουρο ότι έχουμε ανάγκες να πιστέψουμε, αλλά και ανάγκες κάποιοι να μην πιστέψουμε. Γιατί πιστεύετε πως το ταξίδι μου είναι φανταστικό; Δε σας φαίνομαι αρκούντως τρελάρας;

Στείλτε μου e-mail να σας στείλω φώτο, αλλά πλέον από τα Κιριμπάτι.

-------------------------

μάρω κ.

Ναι έτσι είναι όπως τα λέτε, αλλά ο αυτοσαρκασμός έχει και τα όρια του και αυτά είναι η λέξη ναυαγούλης! Μην την ξανακούσω :))))

έεεεεφυγααααααααααααα....

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζομαι απόδειξη..Ξέρω!
Αννα

marilia είπε...

:D

Χωρίς φιλιά! Πώς λέμε... "χωρίς λόγια"; :):):):):)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΥΑΓΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!

Ετσι για να μην ξεχνάς γιατι με αγαπάς...αν και πολλές βαλίτσες βλέπω να ετοιμάζονται για Κιριμπάτι και σε βλέπω με το που θα καταφθάσουν/με να φεύγεις απο την πίσω πόρτα για Ελλαδιστάν!!

Μωρέ ο ξα απλά συμπαράσταση θέλει να μην είναι μόνος γκεϊ στο σόι!!

Φαντάζομαι στο πάρτυ η έκπληξη θα είναι να σου γνωρίσει τον φίλο του!!

maika είπε...

τώρα πρέπει να είσαι στο "κλουβί με τις τρελλές"....νες πα???

Troll είπε...

Την ξαρερφη περιμεναμε να σε αγκαλιασει και αντι αυτης σε αγκαλιασε ο ξαδερφος!!!..και ακομα δεν εφτασες στην ζουγκλα!!!!!

Alma Libre είπε...

Ήταν ανάγκη να πάς τόσο μακρυά για τέτοιου είδους εμπειρίες..?Έχουμε και εδώ γκέι μπαρ,γύρνα πίσω..! :-( Θα σου κάνουμε και πάρτυ καλωςορίσματος,ξέρεις εσύ απο τα καλά ;-)

takis είπε...

Το ήξερα, οτι θα βγείς "αλλαγμένος" από το "μεγάλο" αυτό ταξίδι.....
αλλα η αλλαγή ξεκίνησε πολύ γρήγορα και σε λάθος κατεύθυνση...ισως αργά σήμερα το βράδυ να είναι πολύ αργά....
επειγόντως μια Μελανήσια (χαίρομαι που το αναγνωρίζεις και εσύ)

Βρε Μάικα
Τι κλουβί ...εδώ μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι "τρελλές" να τον έχουνε αλυσσοδέσει με κρίκους χειροπόδαρα
και να περιεργάζονται το ξωτικό από την Ελλάδα με τα μαστίγια στο χέρι ...δεν αστειεύονται οι αγροικογκέι Αυστραλοί...
προσεύχομαι στο Θεό της Ελλάδας να σωθεί η τιμή του Ελληνα άνδρα...

takis είπε...

Μαράκι,
μην είσαι τόσο σίγουρη οτι ο ξάδερφος μόνο συμπαράσταση θέλει...
εκτός αν το λένε συμπαράσταση τώρα...(να ρωτήσουμε τον μικρό της Μάικα για το πραγματικό νόημα της λέξης....)και εγω χαμένα τάχω

χλωροφύλλη είπε...

Ναυαγέ μου,
Σας καταλαβαίνω...
Ωστε την βάζει την κάλτσα στο συρτάρι ο ξάδελφος.
Εσείς μια φορά μην πτοείστε, στην ζούγκλα που θα πάτε θα έχετε πρώτα ο Θεός ένα κάρο περιπέτειες να αντιμετωπίσετε. Γι' αυτό το διαβατήριο υπό μάλης και πολλή προσοχή.
Πάντως έχει πολύ σασπένς η κατάστασή σας, ούτε Φωσκολιάδα...

gerasimos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
gerasimos είπε...

Βρήκα το post κατ'αρχήν...κομματάρα (ακούγεται δυνατά!). Και συνεχίζοντας να διαβάζω και τα προηγούμενα posts - πολύ καλά κι αυτά - διαπιστώνω ότι η πολύ καλή μουσική επίσης συνεχίζεται...ναυαγέ δεν παίζεσαι!
:-))

Catherine είπε...

1.Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι το γονίδιο του γκέουλα δεν έχει περάσει στον οργανισμό σου αν δεν πειστώ η ίδια μετά από τετ α τετ εξακρίβωση.
2. Καλά, ταξίδεψες στα πέρατα του κόσμου και το μυαλό σου είναι σε γκόμενες και μάλιστα αλλοδαπές; (αυτό όμως αναιρεί την αμφιβολία του 1).
3. Πρόσεξε μην σε κλωτσήσει κανένα καγκουρό μποξέρ. Αρκετά έπαθες από τα χτυπήματα στην κούνια μικρός...

Να είσαι καλά. Να προσέχεις. Να έχεις πάντα την λαμογιά του Έλληνα για άμυνα. Να γεμίσεις το μυαλό σου εικόνες. Σε φιλώ...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Άσε λέω εγώ την ομοφοβία κατά μέρος. Το φύλο δεν αλλάζει από το σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ναυαγός είπε...

στα γρήγορα οι απαντήσεις γιατί φύγαμε για Κιριμπάτι.

Άννα,

ήθελα να ήξερα τι ξέρεις, που δεν ξέρω εγώ. Και να σου πω, μη μου τι μπαίνεις πολύ ε, γιατί θα σου στείλω εισιτήριο.

----------

μαρίλια

έλα βρε σε τρόμαξα με τα φιλιά. Σου έβγαλα τον αγριοκερκυραϊκό σου εαυτό (ή αγριοκρητικό); Στείλε την επόμενη και υπόσχομαι να μην ξανασαχλαμαρίσω. Ήδη μου λείπουν.

---------------

μαράκι

μόνο εσύ με καταλαβαίνεις και μου επαινείς έτσι αδιάντροπα τον αντρισμό. Το χρειάζομαι μάλιστα σήμερα μετά τα χθεσινά. Ο ξάδερφος έχει πολλούς φίλους.

Ναυαγός είπε...

μάικα

τη γλίτωσα πάντως... αυτοί αναδομούν την αίσθηση του χιούμορ τους και χάρηκαν πολύ που με γνώρισαν.

-----------------

τρολλ

λες στη ζούγκλα αντί για μελανήσια να με ερωτευτεί κανένας μαυρούκος ψαράς; τελικά θα τον πιούμε πιο γρήγορα τον καφέ στη Φρανκφούρτη.

------------------

pingouinaki

έλα; έχουμε και εδώ γκέι μπαρ. Έχει προχωρήσει το άθλημα και στην πατρίδα των ηρώων του 21, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Καλαμαριάς;

Ναυαγός είπε...

takis

ούουυυυυυ! Δεν επιβεβαιώνω την τέτοια αλλαγή. Απλά μετά τα χθεσινά νομίζω είμαι καλύτερος άνθρωπος, πιο ανοιχτός (ξαναδιευκρινίζω σε ιδέες).

Πάντως μεταξύ μας πρώτη φορά ένιωσα τόσο επιθυμητός. Οι γυναίκες γιατί με φτύνουν έτσι; Θα τους δείξω εγώ!

Παρά ταύτα την τιμή του Έλληνα άνδρα αν δε τη σώσω εγώ θα τα καταφέρει ο Σαρμπέλ, στη Γιουροβίζιον. (Μετά την εμφάνιση του Ρακιντζή, θέλει πολύ προσπάθεια).

----------------------

chlorofili

ναι ο ξάδερφος το μαστιγώνει το δελφίνι. Φωσκολιάδα; Μα εγώ πάω εκεί για ψάρεμα, όχι για να συναντήσω τον αστυνόμο Θεοχάρη. Αν και αυτός έγινε και βουλευτής, οπότε πιθανόν να τον βρω και αυτόν να ψαρεύει κάπου στο Κιριμπάτι.

-----------------

gerasimos

σ' ευχαριστώ που ήρθες και που είπες τόσο καλά λόγια. Πιο πολύ από τα κείμενα θέλω να σας αρέσει η μουσική που διαλέγω.

θα σε περιλάβαινα κι εσένα τώρα με κάποιο αστείο (ο Θεός να τα κάνει) αλλά είσαι πολύ καινούριος και πρέπει να δείξω καλούς τρόπους.

Ναυαγός είπε...

Κατερίνα

Παραβλέπω όλα τα υπόλοιπα που είπες, τα υπόλοιπα σχόλια, την επικείμενη πτήση, την επικείμενη λαμπρή ζωή μου και κολλάω για λίγο σε αυτό το "τετ α τετ εξακρίβωση".

Το εννοείς Κατερίνα; Θα ταξιδέψω με κανόε καγιάκ από τα Κιριμπάτι για να το εξακριβώσεις, αν το θες τόσο.

-------------------

Δείμε

αλήθεια; και τότε γιατί τον ξάδερφό μου χτες τον έλεγε ο Μανώλης "μωρή";

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Τελικά, έχω μπερδευθεί λίγο : Έφυγες για να διεκπεραιώσεις την αλλαγή του κόσμου ή αλλαγή φύλου; Άσε πίσω, πολύ πίσω, σε απόσταση ασφαλείας τον ξάδελφο, προσγειώσου στα μπακίρια και κυνήγα, να σου κάτσει, καμμιά Μελανήσια, όσο είναι καιρός!!!
;-))

maika είπε...

άραγε να ήρθαν σήμερα στο αεροδρόμιο,όλες....να σε αποχαιρετήσουν???
να φεύγει το αεροπλάνο με σένα και να κλαίνε και να φωνάζουν μπάϊ μπάϊ σουϊτυ...???

κοιτούσα μια φορά στην Πανεπιστημίου μια γυναικάρα (νόμιζα) που κατέβαινε το δρόμο,πολύ εντυπωσιακή...ψηλή ,με όρμορφα ρούχα,καπέλο....
κι έλεγα κι απο μέσα μου...α,ρε μάϊκα έτσι είναι οι γυναίκες...όχι σαν κι εσένα... και πραγματικά την κοιτούσα με θαυμασμό...δεν είχα ξαναδεί τόσο εντυπωσιακή παρουσία...
κοιτούσα σα βλάκας ,δηλαδή...
Κάποια στιγμή περνάει απο δίπλα μου
(εγώ ανέβαινα το δρόμο εκείνη..κατέβαινε) και μου λέει...
με αντρική φωνή....
τι κοιτάς μωρή τάπα???
Άστα,ναυαγέ... έμεινα...ρεζίλι έγινα...
..μετά φυσικά γέλασα με τη ψυχή μου αλλά εκείνη τι να σου λέω πως ένιωσα....

Ναυαγός είπε...

asteroid

ποτέ κανείς άνδρας δεν ήξερε την τύχη του. Αν είναι αυτή η τύχη μου τι να πω; -ούουουου! ίσως;

maika

είσαι απαράδεκτη! Αυτό που έκανες ήταν χυδαίο! Ντροπή! Αίσχος! Μα να μην της πάρεις το τηλέφωνο, για να το δώσεις σε κανένα φίλο, που του αρέσουν οι ψηλές με βαριά φωνή; Δεν εννοώ εμένα τον εισαγγελέα από τη Ρόδο λέω, που τα είχε με τη Χειλουδάκη.