Σάββατο, Μαΐου 05, 2007

Συζήτηση με τις αρχές

Πιο πολύ από ο,τιδήποτε μπορεί κανείς να συναντήσει σε ένα δρόμο και έχω συναντήσει πολλά, με συγκινούν τα παιδιά εκείνα που περπατούν μηχανικά, τρεκλίζοντας ελαφρά, που έχουν χαθεί στις σκέψεις τους και πιο πολύ στο πρόσωπο τους βλέπεις να ονειρεύονται, παρά να έχουν επαφή με το δρόμο και την πραγματικότητα. Ίσως επειδή κι εγώ μικρός είχα κουτουλήσει σε αμέτρητες κολώνες κάνοντας όνειρα για να ξεφύγω απ' αυτή.

Είδα μια τέτοια σκηνή το μεσημέρι αφού βγήκα από το νετ μπαρ. Ένας πιτσιρίκος γύρω στα 10, ίσως λίγο μικρότερος, φορώντας τα κουρέλια που φορούν εδώ με τις κινέζικες στάμπες περπατούσε κάθετα σε μένα, χωρίς να με βλέπει μάλλον, καθώς ήμουν στη σκιά και ακίνητος. Μουρμούριζε και χαμογελούσε μόνος του. Απομακρυνόταν, όταν ξαφνικά στύλωσε τα πόδια του στο έδαφος και άρχισε να τρέχει προς τα πίσω. Κρύφτηκε σε ένα πράσινο σιδερένιο βαρέλι, από αυτά που αποθηκεύουν εδώ το πετρέλαιο. Το καμουφλάζ του όμως ήταν απαράδεκτο από όλες τις απόψεις.

Γύρισα πίσω το βλέμμα μου να δω τι τον είχε φοβήσει. Ο ξανθομπούμπουρας Αμερικάνος μπάτσος με το σκαμμένο πρόσωπο και το rayban γυαλί, περπατούσε αργά και συζητούσε με τον τοπικό Bad Spencer, που φορούσε και αυτός στολή.

Κοίταξα προς το βαρέλι πάλι και συγγνώμη αν διακόπτω την επιτέλους σοβαρή μου αφήγηση, αλλά τα πήρα στο κρανίο με τον μικρό που αδυνατούσε να κρύψει στοιχειωδώς τις κωλάρες του. Πετάχτηκα καταμεσίς του δρόμου 10 μέτρα μακριά από το βαρέλι και άρχισα να κοιτάω τον ουρανό. Αν έβρισκα κάτι καλύτερο εκείνη την ώρα θα το έκανα, εντάξει;

Ο λεχρίτης αστυνόμος άρχισε μάλλον να με δουλεύει, κοιτάζοντας κι αυτός ψηλά. Ο Bad Spencer έχασκε ήδη από ώρα.

- Δε βλέπω να το πάει για βροχή, μου λέει.
- Μπα, δύσκολα. Αφού δεν έχει ούτε ένα σύννεφο, του απαντάω.
- Σ' αρέσουν οι καθαροί ουρανόι;
- Τους λατρέυω. Στην πατρίδα μου δεν έχουμε αυτό το προνόμιο συχνά.
- Εγώ ξέρω ότι ούτε στην Ελλάδα έχει πολλά σύννεφα.
- Ας το διάλο κωλόμπατσε, που τα ξέρεις όλα! είπα από μέσα μου. Έχει όμως πολλές διαδρομές από αεροπλάνα και χαλάνε όλη την ομορφιά. Την ξέρεις την Ελλάδα; (και κατεβάζω το κεφάλι, καθώς ήδη είχα ξεφτιλιστεί επαρκώς).
- Πως, πως... "Ακρόπολις", "γκίρος", "Ιωάννης Μελισσανίδης".

Δύο παρατηρήσεις: Πρώτον, να και ένας ξένος που δεν ξέρει το "μαλάκας". Δεύτερον, τον Ιωάννης Μελισσανίδης!!!!;;;;

- Ξέρεις τον Ιωάννης Μελισσανίδης;
- Ναι βέβαια. Ήμουν "τσιφ οφ σεκιούριτι" στο στάδιο που πήρε το χρυσό το '96 στην Ατλάντα. (Έτσι ναι, εξηγείται). Σ' αρέσει ο Ιωάννης Μελισσανίδης;
- Κάνει πολύ ωραίες τούμπες.
- ...Αναρωτιώμουν, τι να κάνει ένα νέο παιδί τόσες μέρες στην ατόλη μας μόνο του. Εδώ δεν έχει άγριες νύχτες, ούτε διασκέδαση, ούτε ωραίες γυναίκες;
- (Η κουφάλα εκεί το πήγαινε). Ναι αλλά έχει ηρεμία, ψάρεμα και έχω πάρει μαζί μου και το λάπτοπ που το έχω γεμίσει με βιντεάκια της Πάμελα Άντερσον... χα χα χα χα! (Μόνος μου γέλασα) χα.... χα....
- Έχεις βγάλει άδεια για το ψάρεμα; (Παντού οι ίδιοι είναι οι μπινέδες).
- Από τα ψάρια; Χα χα χα... (στο σημείο αυτό η εξουσία έχει αρχίσει να υποτάσσει το χιούμορ καθώς είχε όλο το δίκιο με το μέρος του να με αφήσει να γελάω μόνος μου). Με καλάμι ψαρεύω, θέλω άδεια;
- Όχι, μόνο αν βγεις με βάρκα.
- Τις φοβάμαι τις βάρκες.
- Γεια σου Πίτ... Enjoy your staying here... και φεύγουν έτσι απλά, έχοντας εκτελέσει στο έπακρο το αντιτουριστικό τους καθήκον.

Δύο παρατήρήσεις πάλι: Πρώτον, η κουφάλα μέχρι και το όνομα μου ήξερε. Δεύτερον, κρίμα που δεν είχε μάθει το καλημέρα στα ελληνικά.

- Μικρέ! (φώναξα) ο,τι και αν έχεις κάνει, έβγα έξω και φεύγα.

Υ.Σ. Κάποιες ιστορίες τις παρατραβάω για να βγάζουν γέλιο. Σ' αυτή την ιστορία έκοψα διαστάσεις, πάλι για να βγάζει γέλιο, καθώς ήταν μάλλον τρομαχτική. Αν και σπάνια το συνειδητοποιώ αυτό, όταν ζω τέτοιες καταστάσεις. Μην τα πει κανείς στη μάνα μου μόνο.

71 σχόλια:

gerasimos είπε...

Καλημέρα. Μια και οι αρκετές γυναίκες σχολιάστριες του blog φαίνεται κοιμούνται ακόμα μετά το ξεσάλωμα του Παρασκευόβραδου, δράττομαι της ευκαιρίας να ρίξω το πρώτο σχόλιο. (ΟΚ αυτό ηταν το σχόλιο, καλό σαββατοκύριακο σε όλους/ες.)
:-)

unlearn... είπε...

Αχ, λοιπόν με συγκίνησες με την πρώτη παράγραφο...δεν ξέρω γιατί, ήταν όμορφη.Κι εμένα μ'αρέσουν τα παιδάκια που περπατάνε στο δρόμο και είναι στον κόσμο τους.Μ'αρέσουν και οι μεγάλοι όμως που είναι σε παρόμοια κατάσταση...λαλαλααα...έτσι που μιλάνε και γελάνε μόνοι τους στο δρόμο, σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος γύρω...λαλαλααα..!

Βρε το αμερικανάκι....παντού ίδιοι είναι αυτοί λοιπόν ε (οι μπάτσοι όχι τα αμερικανάκια).
Αχαχαααα....πολύ γέλασα που ήξερε το Μελισσανίδη!χαχαααα...!
Μ'άρεσε αυτό το ποστ Ναυαγούδι....εντάξει δε θα το πούμε στη μαμά σου...να τον προσέχεις αυτόν όμως, αν και μια χαρά το πας.

Λαλαλααα....!
Καλημέρα Ναυαγούδι!!!
(Καλημέρα - Καληνύχτα ότι θες!)

gerasimos είπε...

OK ας κάνω και ένα πραγματικό σχόλιο: μου άρεσε πολύ το 'Ναι αλλά έχει ηρεμία, ψάρεμα και έχω πάρει μαζί μου και το λάπτοπ που το έχω γεμίσει με βιντεάκια της Πάμελα Άντερσον... χα χα χα χα! (Μόνος μου γέλασα) χα.... χα....'

Αχτύπητο!

unlearn... είπε...

Εντ μπαϊ δε γουέι....εκεί στο τέλος που λες οτι σπάνια το συνειδητοποιείς όταν ζεις τέτοιες καταστασεις...νομίζω καλύτερα έτσι...

:)

unlearn... είπε...

(οκ εγώ και ο Γεράσιμος θα τα γεμίσουμε τα σχόλια σήμερα....λαλαλααα....)


Καλημεεερρρραααααααααα!!!!!!!

gerasimos είπε...

Συμφωνώ με τα δύο τελευταία σχόλια της (της δεν είναι;) unlearn. :-)

unlearn... είπε...

χεχε...ναι ναι...Καλημέρα Γεράσιμε!
Λαλαλααα...!

gerasimos είπε...

unlearn καλημέρα και σε σένα! Τι λέγαμε; (Μήπως ότι ο ναυαγός θα μπερδευτεί όταν θα επιχειρήσει να απαντήσει στα ετλευταία σχόλιά μας;). Χι χι.

Ανώνυμος είπε...

Όσο πας γίνεσαι κ καλύτερος...

ΥΓ.Τελικά σ΄αρέσει η Κέητ Μος ή η Πάμελα? Ε, μα θα μας τρελάνεις εσυ:)))

unlearn... είπε...

Ωχ γεράσιμε νομίζω οτι ο ναυαγός θα μας πάρει στο κηνύγι που κάνουμε παρτάκι εδω μέσα....χεχεχε!

Κάτσε να ρθει και κανα άλλο σχόλιο για να χαρεί λιγάκι τουλάχιστον...

Ναυαγούδιιιι ουουουου!!!!!


χεχεχεχε!

Troll είπε...

΅Γκαμιστε με unlearn και απο μενα!!!!

gerasimos είπε...

Α, να ήρθε και η Ζωή. Ζωή ουουουυυυυ (φωνή από το κότερο κουνώντας ανέμελα το χέρι).

:-)

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Πιτ, όπως λέμε Μπραντ Πιτ ή Μαύρος Πητ - παρακαλώ να διευκρινισθεί, με την πρώτη ευκαιρία, διότι αυτός ο Αμερικάνος που απ' όλη την Ατλάντα των Ο.Α. του '96 θυμάται τον Ιωάννη Μελισσανίδη περίεργος μου φαίνεται και καλό είναι να τσεκάρουμε τους συνειρμούς του!!!

unlearn... είπε...

Γκαμιτσε με κι απο μένα αγαπητέ τρολλ...και σε όλους...χεχεχε...ουουουου!!!!

(και αφού έχουμε πάρει φόρα εδω μέσα.....asteroid, αν ήταν ο Μπραντ Πιτ δε νομίζω οτι θα είχε καταλήξει σε καμιά ατόλη στα Κιριμπάτια....χεχεχε...ή τουλάχιστον οχι μόνος...χεχεχε.Οπότε μάλλον ο Μαύρος είναι)

Λαλαλαλααα....!

Αλητισσα είπε...

Οταν ημουν μικρη μια φορα κουτουλησα με μεγαλη ταχυτητα σε μια ταμπελα, οι μαλακες την ειχαν χαμηλα, πονεσα παρα πολυ και ζαλιστηκα,δεν το ειπα σε κανενα αλλα το αποτελεσμα νομιζω ειναι πλεον φανερο...
Μια αλλη φορα οταν ημουν μεγαλη, συναντησα εναν ηθοποιο σ'ενα μπαρ.. Καθοτι δεν ειμαι και πολυ φαν της τηλεορασης νομιζα οτι ηταν παλιος μου συμμαθητης επειδη μου φανηκε γνωστος και αρχισα να του μιλαω, οταν απο την απορια του καταλαβα οτι δε με ηξερε σταματησα και τον κοιτουσα κι εγω με απορια.. Τοτε συνειδητοποιησα οτι η φιλη μου ειχε πεσει στο πατωμα απο τα γελια..
................................
Ασχετα ε?
Ηθελα απλα να πω οτι ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν..
Καλα ρε τι τρωνε και ειναι ολοι χοντροι?
Ειναι τελικα γονιδιακο?
Ακομα και τα παιδια χοντρα ειναι?
Οι τελευταιες ερωτησεις ειναι πραγματικες αποριες..
Τα φιλια μου..
ΥΓ Δε μου λες και καμια ταινια που να παιζει Τζεφ Κουνς?
Ηθοποιαρα θα ειναι παντα μου αρεσε η εβδομη τεχνη..

maika είπε...

όταν ο Μελισσανίδης πήρε το χρυσό,δυο τύποι ελληναράδες ,στο καφενείο,έλεγαν...κοίτα να δεις ξεφτίλα δικέ μου.... ρεζίλι μας έκανε το πουστάκι!!!

τελικά ο πιτσιρικάς βγήκε απο το βαρέλι?? με το κεφάλι είχε βουτήξει εκεί μέσα??? δεν κατάλαβα καλά....
αυτό με τον ουρανό,εγώ πάντως,το βρήκα πολύ έξυπνο και μπράβο....η φαντασία σου συνεχίζει να οργιάζει!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μου άρεσε το ειλικρινές υστερόγραφό σου.

Troll είπε...

Ιχαααααα Βισσνι θυελλα, σουζα τ αλογακ, Ι χαααα!

χλωροφύλλη είπε...

Σου πάει η σοβαρή αφήγηση.
Την γκάμιτσε με μου στον μπάτσο εκεί.

par...alogos είπε...

Να την και η Πάμελα...

Ναυαγός είπε...

unlearn και γεράσιμε

βρε ζουλάπια (κι εσείς) τι ωραία στιχομυθία που κάνατε με χιούμορ. Τόσο χιούμρο που με κάνατε σχεδόν να κλάψω. Από τη συγκίνηση που και τα πιο σοβαρά παιδιά του μπλογκ (αμέσως μετά τα πιο σοβαρά μεγάλα παιδιά του μπλογκ) έγιναν κουκουρούκου και αυτά.

Γίναμε έτσι μια πολύ μεγάλη σαχλαμαροπαρέα (με την πολύ καλή έννοια) και έχω ειλικρινά συγκινηθεί.

Ευχαριστώ για τα ωραία που μου είπατε για το ποστ. :)

Ναυαγός είπε...

zoi20

μ' αρέσουν και οι δύο (αν είμαι μάλιστα και ο τρίτος της παρέας, ακόμα περισσότερο).

Στα λέω αυτά γιατί έμαθα πως πήρατε το κύπελλο και που να βρεις τώρα χρόνο για να με μπινελικώσεις δεόντως. Χα!

Ναυαγός είπε...

Αστεροειδή

σσσσςςςς... τι μαύρος πιτ λέτε μπροστά στις κυρίες και τέτοια. Το άλλο θα λέτε μόνο του. Το άλλο....

Ναυαγός είπε...

αλήτισσα

δεν φταίει η κουτουλιά σου για το κατοπινό σου κατάντημα αλλά το ρακόμελο που έπινε ο φάδερ και τα γλυκά που έφαγε λίγο πριν κουτουπώσει τη μάδερ και τρουπήσει το αλητάκι τη μεγάλη κόκκινη μπάλα.

Πρόβλημα η παχυσαρκία εδώ. Ψαρεύουν και πουλάνε τα ψάρια. Αυτοί τρώνε μπιφτέκια με πατάτες και μπριζόλες και χοιρομέρι και άλλες τέτοιες αηδίες. Στουμπώνονται και με μπανάνες και τελικά καταλήγουν παλαιστές του σούμο.

Ναυαγός είπε...

μαικα

αυτούς που είπαν για το Μελισσανίδη έτσι τους κόβω για κρυφές. Πολύ χαρακτηριστική αντίδραση. Αντί να βλέπουν το χρυσό, βλέπουν το άλλο. Ίσως επειδή τους νοιάζει περισσότερο.

Ναυαγός είπε...

δείμο

ντάνκε! και για το προηγούμενο σου σχόλιο επίσης. Στο θέμα του προηγούμενου ποστ, ξέρω το πόσο συμφωνούμε.

Ναυαγός είπε...

τρολλ

τα έμαθα από ι-μέιλ. Καίγεται η Λάρσα. Και κίπιλοουυυ και μέσα στου Βόλο. Ιου ιου ιου ιου!

Ναυαγός είπε...

chlorofili

με τίποτα σας λέω... ούτε που να το συζητάτε... δε γυρνάω εγώ στο σοβαρό όσο και να σας αρέσει. Σαχλαμάρας ήμουν και έτσι θα παραμείνω.

Ναυαγός είπε...

par_aloge

τώρα γίνεσαι πάλι παράλογος. Δεν πιάνει από το λάπτοπ η Παμ. Ο άλλος ναυαγός την είχε ζωντανή και την κτουπνε.

Στο ανέκδοτο εννοώ, για τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν.

marilia είπε...

Έχε χάρη που ο γιατρός στον οποίο μου 'πες να απευθυνθώ, τις προάλλες, με έκλεισε στην... Εντατική...; Καλά, δε θα 'πρεπε να 'χει σωληνάκια και μόνιτορ;;; Καλέεεεεε, πού μ' έστειλε;;; Και γιατί δεν μπορώ να πληκτρολογήσω γρήγορα απ' αυτό το κουστουμάκι το άσπρο;;;
Τέλος πάντων, όπου κι αν είμαι, είναι δύσκολο να βρω τη μαμά σου. Αλλά μόλις βγω... ΜΟΛΙΣ ΒΓΩΩΩΩΩ όλα θα της τα ομολογήσω! ΟΛΑ!!!! Μμ! Για να μάθεις!

Αλητισσα είπε...

Το βρηκα Ναυαγε θα ανοιξεις ενα κεντρο αδυνατισματος..
"Γκαμισε με.."
Καλα δεν το ειπα?
Πρωι δεν ειναι εκει περα?
Η εκδοχη της συλληψης μου ειναι πολυ ενδιαφερουσα θα ρωτησω τον πατερα μου..

Ναυαγός είπε...

μαριλία

και πάνω που ήμουν έτοιμος να σου στείλω νέα για να δω αν παρεξηγήθηκες. Τελικά όμως είσαι και εσύ στο δρόμο που έχω χαράξει. Βουρ για τους τρελογιατρούς όλοι μας, για να τους τρελάνουμε κι αυτούς.

Αυτό με τη μαμά μου ούτε γι αστείο ε; Αν γυρίσω καμιά φορά θα με περιμένει με τον πλάστη στο αεροδρόμιο.

Ναυαγός είπε...

αλήτισσα

πρωί είναι εδώ και το μισό νησί με καλημερίζει στα ελληνικά. Τι να κάνω, δεν ξέρω. Ε ρε και να το μάθουν κάποια στιγμή.

Πρόσεξε τον πατέρα σου όμως μη σου πει "ναι παιδί μου τώρα που το θυμάμαι λιάρδα ήμουν", γιατί θα χαλάσει τη γλύκα του σχολίου που σου έκανα.

unlearn... είπε...

(δηλαδή εγώ είμαι απο τα πιο σοβαρά παιδιά του μπλογκ...?Ακούς γεράσιμε?Είμαστε απο τα πιο σοβαρά παιδιά του μπλογκ!Λαλαλααα.....τι ωραία...λαλαλααα...)

(στο νετ μπαρ (καλά ε πολύ το γουστάρω αυτο το νετ μπαρ...) πως σε κοιτάνε λοιπόν στο νετ μπαρ όταν κάθεσαι και γελάς και κλαίς μόνος σου?)

gerasimos είπε...

unlearn ναι το άκουσα και δεν ξέρω πως να το πάρω. Αν μου επιτρέπεις ας πω κι εγώ: λαλαλαλαααα

unlearn... είπε...

:)

χιχιχι...

Ναυαγός είπε...

unlearn

Τους ενοχλώ μάλλον, επειδή όλη μέρα βλέπουν μπάλλα στη δορυφορική.

Αν εξαιρέσουμε το γιούχου! κατά τα λοιπά είσαι ιδιαίτερα σοβαρή... ήσουν μέχρι να μπεις εδώ δηλαδή.

Ναυαγός είπε...

gerasime

το λαλαλαλαλαα είναι το πρώτο στάδιο. Μετά θα αρχίσεις το καμάκι και στο τέλος θα σου φορέσουν και ένα καπέλο σαν του Ναπολέοντα. Εγώ το φόρεσα πάντως.

unlearn... είπε...

Αντε?Και?Σου πάει?
Βγάλε καλέ μια φωτό με το καπέλο να σε δούμε!

λαλαλααα...

gerasimos είπε...

Ναυαγός εγώ λέω να μείνω στο λαλαλααααα. Μην αφήσουμε τις γυναίκες να μας κάνουν και ό,τι θέλουν ε;

Αλητισσα είπε...

Μα καλα unlearn δεν τον εχεις δει με το καπελο του Ναπολεοντα; Χανεις..
Τη δημοσιευσε οταν εδωσε συνεντευξη στο Μενιο..
Μιλαμε το παιδι ειναι μεγαλη φιρμα..
Προσωπικα πιστευω οτι πηγε στα Κιριμπατι για να γλυτωσει τους παπαρατσι!!

Αλητισσα είπε...

Ναυαγε εχεις δικιο δε ρωταω τον πατερα μου..
Δε θελω με τιποτα να χαλασω τη γλυκα του σχολιου σου..
Κυριως φοβαμαι οτι ημουν ενα ατυχημα και μαλλον δε με βγαλανε "τρυπια καποτα" για να μη με κοροιδευουν τα παιδια στο σχολειο..

Ναυαγός είπε...

unlearn

μου πάει από κάθε άποψη

gerasime

δεν ξέρεις τι χάνεις ε;

αλήτισσα

είσαι και θα παραμείνεις. :))))) (Λογοπαίγνιο)

unlearn... είπε...

αχ ναι βρε αλήτισσα έχεις δίκιο...τον έχω δει με το καπέλο!

(μα πως μπόρεσα να ξεχάσω αυτό το εκπληκτικό πορτραίτο του ναυαγού??)

Αλητισσα είπε...

Αυτα μου λες και κοκκινιζω..
:))))

Αλητισσα είπε...

unlearn
Ειδες;
Ξεχνιεται παιδι μου αυτο;

Αλητισσα είπε...

Nαυαγε το blog σου πρεπει να μετονομαστει σε chat room..

unlearn... είπε...

έλα ντε βρε αλήτισσα...αφού λέω τώρα που το ξαναβλέπω να το βάλω και για μπακγκράουντ στο πι σι να το βλέπω κάθε πρωί να μου φτιάχνει τη μέρα....λαλαλααα....

unlearn... είπε...

party room...γιουχουουου!!!

Αλητισσα είπε...

Να σου πω δεν ειναι κακη ιδεα..
Μπορουμε να τυπωσουμε και μπλουζακια με τη φωτο του Ναυαγου (με μαγιω) και να γραφει απο κατω Τhe xXx Man..

unlearn... είπε...

χιχιχι!! Θα βάλουμε και για σημαία τη φωτό με το καπέλο...

Ναυαγός είπε...

κορίτσια! Κρήτη, Κοπεγχάγη, Κιριμπάτι, αν ξεκινήσουμε τώρα σε λίγες μέρες τα λέμε Αφγανιστάν. Βολεύει;

Αλητισσα είπε...

ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

unlearn... είπε...

ωραία! αλήτισσα μην ξεχάσεις την μπούρκα σου και μας μαζέψουνε!

Αλητισσα είπε...

To ΣΟΥΠΕΡ ηταν για την ιδεα με τη σημαια της unlearn..
Αλλα πεταχτηκε το σχολιο σου στη μεση να μην πω σαν τι..
Και τωρα ενα δευτερο ΣΟΥΠΕΡ για τη δικη σου ιδεα..
παω να φτιαξω βαλιτσα θα παρω κατι προχειρο μαζι και ξεκιναω..

Ναυαγός είπε...

Δεν πειράζει, θα πάρω εγώ το γιαταγάνι μου και δε θα μας πειράξει κανείς

unlearn... είπε...

θα συναντηθούν τα τρία Κ ?
λαλαλααα...τι ωραία...

Ναυαγός είπε...

και τώρα το δικό σου σχόλιο δηλαδή πως πετάχτηκε;

unlearn... είπε...

πςςςς αχ τι ασφαλής που νιώθω τώρα.
Μα ευτυχώς που έχουμε κι εσένα βρε ναυαγούδι!

Αλητισσα είπε...

Τελικα ηταν επιτηδευμενο που ειπε να συναντηθουμε στο Αφγανισταν..
Στο βαθος ειναι ενα σωβινιστικο γουρουνι που θελει τις γυναικες με μπουργκα..
Αλλα εμενα παλι δε με νοιαζει δεν παει στο διαολο κι ο φεμινισμος..
Τι λες κι εσυ unlearn?

Ναυαγός είπε...

κορίτσια εγώ άναψα για τα καλά, πάω για μπάνιο!

αλήτισσα έπεσες μέσα!

Αλητισσα είπε...

A ολα κι ολα, δε θα μου χαλασεις εσυ τα τυχερα με το γιαταγανι σου Ναυαγε..
Αμα με θελουν και με ποθουν στο Αφγανισταν θα υποκυψω..

unlearn... είπε...

εγώ λέω αλήτισσα να τον αφείσουμε να πάει στο Αφγανιστάν με το γιαταγάνι του και να πάμε εμείς πουθενά αλλού...χιχιχ...τι κάνεις κέφι?

Αλητισσα είπε...

αντε καλο μπανιο..
Κι εγω παω γιατι ως συνηθως με περιμενει ο διμετρος εφταμαναρος στο κρεβατι με αγριες διαθεσεις..
Σας φιλω αμφοτερους..
καλο βραδυ..

Αλητισσα είπε...

Κανω κεφι κατι εξωτικο αλλα θα παμε καπου αλλου να μην την πατησουμε σαν το ναυαγο κι εχει μονο χοντρους..

unlearn... είπε...

καλό βράδυυυυ!!!
καλές βουτιές!

λαλαλααα...

Ναυαγός είπε...

Γκάμιτσε με τούτ από Κιριμπάτι. Έφυγα!

unlearn... είπε...

;)

Catherine είπε...

Σε βλεπω να αφήνεις ιστορία στα Κιριμπάτι...

nyctolouloudo είπε...

...και εγώ σε βλέπω να σε βάζουν πίσω από τις μεταλλικές ράβδους.

Ναυαγός είπε...

κατερίνα

ιστορία δεν ξέρω, κάνα παιδάκι όμως σίγουρα.

nyctolouloudo

επειδή βάρεσα μια μαλακία; Προς Θεού!
(βλ. επόμενο ποστ)