Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2007

Εξηγήθηκε

Χτες λίγο μετά το υπέροχο θέαμα που παρακολούθησα στο booze cooperativa, βρέθηκα σε ένα κοντινό μπαράκι με ωραία γυναικεία παρέα. Το θέμα ήταν οι σχέσεις ανδρών - γυναικών και ως συνήθως, προσπάθησα να ανεβάσω τη συζήτηση σε επίπεδο sex and the city. Όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές, είμαι καταρτισμένος.

Όμως, έτσι που φωνάζαμε, μας άκουγαν οι δίπλα και το αρρενωπό μου σετ παρατήρησης (μάτια, φρύδια κ.τ.λ.), έκοψε τον απέναντι κύριο με το μουστάκι, να κοιτά κάπως επίμονα τις εξαιρετικά ανδροπρεπείς εκφράσεις του προσώπου μου.

Οι παραπάνω επεξηγήσεις περί της βαρβατίλας μου, υπήρξαν απολύτως άχρηστες για το κείμενο, ελπίζω όμως να σας έπεισαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να με ελκύσει μουστακαλής, όσο και να κοιτάει.

Για του λόγου το αληθές, στις λίγες ώρες που κοιμήθηκα έκανε πάλι ρελάνς η πρώην στα όνειρα μου. Είναι απίστευτο πως μετά από τόσα χρόνια, το κορίτσι αυτό με ερεθίζει ακόμα και στον ύπνο μου.

Όμως αμέσως μετά έκαναν παρέλαση οι γονείς της, που είχαν έρθει λέει για επίσκεψη και το ακόμα πιο απίστευτο είναι, πως ακόμα έχω την ίδια πτωτική τάση όταν τους σκέφτομαι (από φόβο μάλλον, γιατί κατά τα άλλα μια χαρά ήταν οι άνθρωποι).

Τέλος πάντων, μ' αυτά και μ' αυτά εξηγήθηκε η απορία του προηγούμενου ποστ και είναι φανερό πια, ότι επιθυμώ τόσο σφόδρα να αλλάξω τον κόσμο, γιατί επιθυμώ εξίσου σφόδρα να αλλάξω το δικό μου.

"Για την παρέα ενός ανθρώπου, θα κάνω ειρήνη με όλους τους υπόλοιπους". Κάπως έτσι το θυμάμαι να το έλεγε ο γιος του Φράνκενσταιν, όταν τον παρακάλεσαν να μη σκοτώνει ασύστολα. Και η φάση είναι ότι μέχρι κι αυτός βρήκε, εγώ γιατί να μείνω στην απόξω;

Κυνικά βέβαια να το δει κανείς το θέμα και όχι λογοτεχνικά, που το βλέπουμε εμείς οι μπλόγκερς, αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα παντρευτώ κι εγώ και θα κάνω παιδάκια (3) και θα πληρώνω φόρους και θα αγοράζω το Βήμα τις Κυριακές και θα ψηφίζω μία ΠΑ.ΣΟ.Κ και μία Νέα Δημοκρατία και θα πάρω και Opel Vectra για τις μετακινήσεις της οικογένειας. Κάπου ενδιάμεσα θα έχω γράψει στα παπάρια μου και τη σωτηρία του κόσμου.

Τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά;

Πρώτον, μήπως φιλοτιμηθεί κάποια κυρία από αυτές που διαβάζουν τα ανισόρροπα μου κείμενα, να μου στείλει e-mail που θα με προσκαλεί σε σύντομη αλλά γεμάτη πάθος ερωτική σχέση. Τώρα που είμαι ακόμα ελεύθερος δηλαδή.

Δεύτερον για να διαβάζω την παράγραφο που ξεκινά με το "κυνικά" και καταλήγει στη "σωτηρία του κόσμου" και να μην πάψω ποτέ να θέλω να τον αλλάξω.

Αυτά!

32 σχόλια:

Ναυαγός είπε...

Shades, Ascar

Πως τα πάω τώρα στο καμάκι;

Βελτιώνομαι;;;;;;

Dawkinson είπε...

Άκου.Μια χαρά ντόμπρα και τσουβαλάτα μας τα λες, αλλά έχω 2 ενστάσεις:
1) όχι μανούλα μου, η πρώην και οι επόμενες στην ίδια παράγραφο. Όχι. Κράτα ένα πρόσχημα.
2)μεγάλο ποστ, αγάπη μου. Η εισαγωγή 4 παράγραφοι και το θέμα μια πρόταση, θα σε κόβανε στις πανελλήνιες (πολυτεχνείο, ε;)
;)))))))))

Ναυαγός είπε...

Τσουβαλάτα ναι, ντόμπρα όχι και τόσο, καθώς το κείμενο κρύβει παγίδες και για εσάς, εκτός από τις προφανείς.

Αυτό με την επίκληση της πρώην στις επόμενες γνωρίζω ότι είναι η πλέον αντικαυλωτική κίνηση ενός άνδρα. Μια από τις παγίδες που λέγαμε;

Το κείμενο είναι λογοτεχνίζον - ξέρεις εσύ. Έπειτα, σιγά μωρέ τις παραγράφους, τόσο δα μικρούλες παραγράφους, ούτε καν τις βλέπεις.

Πολυτεχνείο πάνε άνδρες με τα παραπάνω προσόντα. Οι άνδρες οι έξυπνοι περνούν στη ΦΛΣ.

Πάντως αν δε γέλασες καθόλου με τις πρώτες παραγράφους, να τις κόψω πάραυτα.

Alma Libre είπε...

Τόσο καιρό σου πήρε για να το συνειδητοποιήσεις...?Τς τς τς... :-ρ

Alma Libre είπε...

Ναι στην είπα τώρα και η αίσθηση είναι υπέροχη!!Και όσο για τα mail που περιμένεις,αν ο άντρας δεν κυνηγήσει είναι ή επειδή δεν γουστάρει,ή και να γούσταρει είναι ευνουχισμένος και πίστεψε με καμοιά σχέση που θέλουν γυναίκες σαν εμένα δεν λειτουργεί με κανέναν απο τους 2 αυτούς άντρες!!!!!Καλήμέρα!

Ναυαγός είπε...

pingounaki

το "τόσο καιρό μου πήρε να το συνειδητοποιήσω" τι ήταν; μομφή για την ηλικία μου; μήπως με βλέπεις και συ σα θείο;

αυτό που λες "αν ο άνδρας δεν κυνηγήσει... ναι,ε;... δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! Λες να είναι αυτό το πρόβλημα; Κάτσε να κλείσω το παράθυρο να μη με βλέπουν απ' έξω να δω αν είναι ακόμα στη θέση τους.

Απολλώνια είπε...

Δεν ρώτησες εμένα, αλλά πετάγομαι:

Βελτιώνεσαι!

Πάλεψε εκείνο το θεματάκι με το vectra και θα πέσω στα γόνατα...

χεχε!

Σμααααααααααααααααααααααααααααακ!
:)

Κυνισμός; Έλα καλέ σιγά!
;)

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Για την επίτευξη του αντικειμενικού σου σκοπού, πρέπει να φύγει όλη εκείνη η παράγραφος για τα παιδιά, το Βήμα της Κυριακής, τα VECTRA κ.λπ.
Κινδυνεύεις να προσελκύσεις γυναίκες από το δικό μου target group, που έτσι και σούρθουν, θα σου κατσικωθούν, αδελφάκι μου, και θα μου στέλνει δακρύβρεκτα e-mails η μαμά σου, να σε σώσω!
Αχ, τίποτε δεν έμαθες για τις σωστές ηλικίες, που πρέπει να συναναστρέφεσαι, κι άδικα σε απέβαλα από το blog μου, χθες... Θα σούστελνα ένα cabrio, κόκκινο, μήπως και βοηθηθείς λίγο, αλλά εσύ μου είσαι ικανός να το πουλήσεις για χάρη καμμιάς ΜΚΟ, να σώσεις ένα φύλλο στον Αμαζόνιο, ένα χρυσόψαρο από την γυάλα του διπλανού διαμερίσματος, κάτι, τέλος πάντων...
Σήμερα, λοιπόν, δεν έχει αποβολή! Σήμερα, θα γράψεις 500 φορές την λέξη "κυνικά" (σκέτη) και θα μου την φέρεις την Δευτέρα...

bebelac είπε...

"μήπως φιλοτιμηθεί κάποια κυρία από αυτές που διαβάζουν τα ανισόρροπα μου κείμενα, να μου στείλει e-mail που θα με προσκαλεί σε σύντομη αλλά γεμάτη πάθος ερωτική σχέση." Συγνώμη δηλαδή, αλλά, αναρωτιέμαι, με αυτές τις δηλώσεις, αν η ωραία, όπως λες, γυναικεία συντροφιά σου, ήταν αφοσιωμένη σε σένα ή στον παραδίπλα μουστακαλή... ίσως εκείνος να μην περιμένει e-mail,αλλά να λειτουργεί πιο παραδοσιακά... και ίσως πιο αποτελεσματικά!

Ανώνυμος είπε...

"μήπως φιλοτιμηθεί κάποια κυρία από αυτές που διαβάζουν τα ανισόρροπα μου κείμενα, να μου στείλει e-mail που θα με προσκαλεί σε σύντομη αλλά γεμάτη πάθος ερωτική σχέση"...Κατά την ταπεινή μου γνώμη μία σχέση που θα ξεκινήσει με μια τέτοια προγραμματική δήλωση (και ως προς την ποιότητα και ως προς τη διάρκεια) θα έχει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από πάθος!! Αυτά συμβαίνουν, δεν προκαλούντε!!
Y.Γ. Το sex and the city να το μελετήσεις με τη δέουσα προσοχή... Λέει αλήθειες!!

unlearn... είπε...

Bre bre...Nauagos sth thalassa!

Kala kai epeidh thes na allakseis ton eauto sou prepei na allakseis kai olo ton kosmo dhladh?Anapoda ta kaneis esu ta pragmata bre paidaki mou?
Kai ti exei o eautos sou pou thes na ton allakseis dhladh?

Kai auth h paragrafos "Kunika......swthria tou kosmou" katariptei kathe sxedio gia swthria tou kosmou!An einai na skeftesai oti uparxei periptwsh na katalhkseis etsi tote kalutera na zhtas mia kuria pou tha se krathsei makrua apo auth thn paragrafo mia gia panta kai oxi gia suntomo xroniko diasthma.

O moustakalhs htan h aitia gia oles autes tis skepseis?Mwre mprabo....
Kala kai me oles autes tis androprepeis sou ekfraseis den kataferes na rikseis kamia wraia gunaikeia parousia? (xixixixi)

Twra me epsine auto to mail alla paizei h apostash kai tha arghsw na epistrepsw mwre...

;)

Dawkinson είπε...

Φτου και ψάχνω για Πολυτεχνίτη (φώτα, υδραυλικά,καυστήρες κλπ.)!Ανεξαρτήτως πάντως, με έχεις(το'χω, το'χω!).

Υ.γ. Το vectra είναι βέβαια θεματάκι, όπως λέει κι η φίλη...

Ανώνυμος είπε...

..περιεργο πραγμα...οσες με πλησιαζαν μονες ηταν μονο για τον τσουτσο, και αυτες που αξιζαν κατι παραπανω και δεν τις πλησιαζα τις κερδιζαν αυτοι που ηταν μονο για τον τσουτσο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να σου γράψει μπλοκερίνα για ερωτική βραδιά, από τη στιγμή που παραδέχτηκες ότι σε ερεθίζει ακόμα η πρώην.

Γενικά αυτή την πρώην να μην την αναφέρεις ποτέ όταν συζητάς με γυναίκες.

zoufitsa είπε...

χμμμμ.....τι σου εφταιξε ο κοσμος βρε παιδι μου μια χαρα κατα διαολου παμε τι μενει να αλλαξεις???( τωρα χαμογελω το ξερεις φυσικα)

Τωρα για το θεμα γυναικα...μην περιμενεις ποτε να ερθει αυτη σε σενα,βγες εξω ζησε ψαξε..σιγουρα κατι θα βρεις..!!!

Καλησπερα Ναυαγε μου (ανευ Ναυαγουλι)

maika είπε...

αυτό το κόλπο... να παρατηρείς με τα φρύδια, πως το κάνεις???

όταν θα πάρεις όπελ βέκτρα πάρε και μιά γυαλιστερή αθλητική φόρμα για να τη φοράς τις Κυριακές και να κατεβαίνεις να πλένεις το αυτοκίνητο και τότε μόνο θα είσαι σωστός οικογενειάρχης και πατέρας... Α, να παίρνεις και το φαϊ απο το φούρνο τα Σάββατα και να γίνεις και διαχειριστής που όλα τα ξέρει αυτός και μόνο αυτός....

μπλιάχχχχ

άντε τρέχα να αλλάξεις τον κόσμο πριν σε προλάβει και σε κάνει κι εσένα έτσι....

Troll είπε...

Τελικα εξηγηθηκε η παρεξηγηθηκε???

Ανώνυμος είπε...

Στο Νησι:
1)δεν παει το Οπελ Βεκτρα θα κολλησει στην πρωτη λακουβα
2)δεν φτανει το Βημα, διοτι απλουστατα δεν εχει καραβι
3)δεν γινονται 3 παιδια διοτι απλουστατα δεν εχει γυναικα (αλλα ψαχνει)
4)δεν ψηφιζουν οι κατοικοι διοτι απλουστατα ουτε κατοικους εχει.

Εισαι σε ονειρικη παρακρουση.
Να το κοιταξεις! (αλλα δεν εχει ουτε γιατρο το νησι)
Ξαναγυρνα στα προηγουμενα ονειρα παραυτα!

Σε χαιρετω. Γιουχουχουυυυυυ!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αγόρι μου έτσι πιστεύεις ότι θα βρεις την παθιασμένη νύχτα;

Ναυαγός είπε...

Apollonia

Θα το παλέψω καλή μου το θέμα με το Βέκτρα, θα ανέβω κλάση και θα πάω στο Φορντ Μοντέο. Ελπίζω να σε ερέθισα τώρα και να κάνεις αυτό που απέφυγες σε πρώτη φάση.

Αστεροειδή

Γίνεται να σας γράψω τη λέξη κυνικά με e-mail που μπορώ να κάνω και copy past?

Θα απαντούσα και στα υπόλοιπα αλλά χρειάζεται να τα ξαναδιαβάσω και αυτή τη στιγμή είμαι σε Νετ Καφέ, κάτι χωριάτες παίζουν τάβλι στο Ίντερνετ και χάνουν λεφτά από έναν Σουηδό και πολύ τους τη δίνει το γέλιο μου. Το νοιώθω, θα δείρουν εμένα, γιατί νομίζουν ότι τους κοροϊδεύω.

Ναυαγός είπε...

Bebelac και D' esperado

Τώρα συνεννοημένες είστε και μου τα χώνετε για την ίδια πρόταση; Τι διάολο, γνωρίζεστε κι όλας;

Για αυτό που λέει η Bebelac θα πρέπει να την πληροφορήσω πως η κατάσταση ήτο αλυσιδωτή.

Δηλαδή, η ωραία γυναικεία συντροφιά ήταν αφοσιωμένη στο μουστακαλή, ο μουστακαλής σε εμένα και εγώ στην τέχνη.

Το αποτέλεσμα μετράει μόνο στην πύκνωση μιας καράφλας, σε όλα τα άλλα μετράει η μέθοδος και η πορεία προς το αποτέλεσμα. (Ναυαγός all time classic)

D' esperado

Στο ορκίζομαι ότι στο sex and the city έχω ακούσει άπειρες προγραμματικές δηλώσεις χειρότερες από τη δική μου από το στόμα κυρίως της Σαμάνθα.

Και μια χαρά πάθος είχαν οι συνευρέσεις της.

Ναυαγός είπε...

Unlearn

Αυτό που είπες ότι χρειάζομαι μια κυρία που θα με κρατήσει μακριά μια για πάντα από αυτή την κυνική παράγραφο, είναι αυτό που ακριβώς έχω μέσα μου χαραγμένο με φωτιά.

Αν δε συμβεί θα την πληρώσει ο κόσμος σίγουρα.

Dawkinson

Τι να τον κάνει τον υδραυλικό και κυρίως τον ηλεκτρολόγο σήμερα μια σύγχρονη γυναίκα. Γιατί υπάρχουν οι πενταψήφιοι αριθμοί;

Άλλα φώτα χρειάζονται άλλαγμα!

(Μου πήρε ένα λεπτό δισταγμού για να αφήσω την τελευταία πρόταση. Δεν αντιστέκομαι σε αυτά που με κάνουν να γελώ. Ελπίζω να γελάσετε και εσείς).

τρολλ

Τώρα αυτό που είπες γιατί αντηχεί στα αυτιά κάθε Έλληνα άντρα και ίσως όχι μόνο Έλληνα;

Έχει λίγο αυτό το "οι γυναίκες των άλλων αξίζουν και οι άλλοι είναι πάντα γτπ".

Είναι το ίδιο με αυτό που λέμε το "γαμώ την τύχη μου γαμώ" και με το άλλο, "το ξένο είναι πιο γλυκό", αλλά έχει και μια δόση αλήθειας.

Στεναχωρήθηκα τώρα κι εγώ έτσι νιώθω πολλές φορές και με τρελαίνει αυτό. (Έπεσε η μάσκα και τρελάθηκα).

Ναυαγός είπε...

Άκου να δεις τώρα Zoi20 επειδή είπε και ο Τρολλ ότι παρεξηγήθηκε και δεν εξηγήθηκε το ανεξήγητο.

Επείτηδες είπα τρία πράγματα που ρίχνουν τις γυναίκες περισσότερο:

η πρώην
η συμβατική οικογενειακή ζωή
το να προσεγγίσει η γυναίκα τον άνδρα

Επίτηδες έκανα το κείμενο μεγάλο και συνέδεσα ψιλοάσχετα πράγματα μεταξύ τους.

Επίτηδες έστησα ομοφοβικό σκηνικό.

Επίτηδες ήταν και το χιούμορ.

Έφτιαξα λοιπόν μια σάλτσα, γλικόξινη με ελκυστικά και αποκρουστικά στοιχεία. Ήθελα να δω αν αυτό που θα μείνει στο τέλος στο αναγνωστικό μου κοινό (κυρίως γυναίκες) είναι αυτό που είπε ο γιος του Φράγκεσταιν.

Αυτή είναι η παγίδα. Δε μιλάω για το Ναυαγό, μιλάω για τον/την αναγνώστη μου, που έχει λύσει το θέμα του σεξουαλικού του προσανατολισμού και μπερδεύεται με όλα τα άλλα.

Ίσως αυτή η μοναδική σημαντική φράση (που βέβαια δεν είναι δική μου) μπορεί να ξεμπερδέψει τα πράγματα όπως τα έχει ξεμπερδέψει μέσα μου.

Επηρεασμένος βέβαια από τη χθεσινή μου αποτυχία να το εξηγήσω στην κουβέντα με την παρέα μου.

:-)

Ναυαγός είπε...

zoufitsa

για συμπαράσταση να κόψω και το δικό σου υποκοριστικό

zoufio

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να προσεγγίσω με αυτόν τον τρόπο γυναίκες, αν και έχει γεμίσει το ι-μέιλ μου.

δες το παραπάνω σχόλιο μου στη Zoi20.

Εξηγεί τις προθέσεις μου.

Μάικα

Όταν έχεις ρέντα είσαι άπαιχτη. Το τελευταίο που είπες θα το τυπώσω σε μπαντάνα και θα τη φοράω για να μη με καίει ο ήλιος.

Επίσης θα το τυπώσω στα μπλουζάκια στα παντελόνια και τα σώβρακά μου.

Πεζέ λόγε

Γιούχοοοοου και σε σένα...

Όλα όσα είπες είναι σωστά. Το ότι δεν έρχεται το Βήμα είναι πολύ καλό.

Αυτό με την ονειρική παράκρουση ήταν προφητικό. Δε φαντάζεσαι τι έρχεται.

Δείμε,

Άσε έχω δοκιμάσει όλα τα άλλα.

Έχω πάει σε μπαρ, σε κλαμπ, σε μπουζούκια, στις βιβλιοθήκες, σε εκθέσεις ζωγραφικής, σε νησιά, στο εξωτερικό και όλες μα όλες θέλουν μόνο γάμο από μένα.

Το γράφει στην γκλάβα μου. Μεγάλο πρόβλημα.

(Αν διαβάζουν κυρίες αυτή την απάντηση, αστειεύομαι με το Δείμο, πρέπει να έχετε καταλάβει τόσο καιρό τα αστεία μου. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο, όλες θέλουν να μου χυμίξουν για σεξ!)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αν περισσέψει καμία κράτα και για μένα. Το Πάσχα θα περάσω να την πάρω.

Αλητισσα είπε...

"Γυναικα μονη ψαχνει παθιασμενες ερωτικες σχεσεις με σκοπο τον οργασμο..
Βασικο προσον μεγαλες αντοχες και ευπρεπη προσοντα..
Γαμος αποκλειεται (δοκιμασαμε μια και δεν θα ξαναπαρουμε).."
Χα χα χα..
Βασικα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το πιο βασικο προσον σ'΄ενα αντρα ειναι να ειναι ξηγημενος..
Φιλικη συμβουλη..?
Προσεχε τι ευχεσαι..Μπορει ο καλος θεουλης εκεινη την ωρα να εχει στησει αυτι..

Aphrodite είπε...

"Για την παρέα ενός ανθρώπου, θα κάνω ειρήνη με όλους τους υπόλοιπους".

Οκ, να τους φάω όλους στη μάπα για χάρη σου, αλλά μη μου πετάς μετά Βέκτρα και Μοντέο ρε ναυαγούλη μου, σε πληζ γιου δλδ!

(ξεράσλογλου!)

(Και δεν το λέω για να προσβάλλω τους κατόχους αυτών των αυτοκινήτων, και κάρο και μαζεράτι να έχουν, με γειά τους με χαρά τους, αλλά αν τα λέει ο δήμαρχος, ε, ξεράσογλου!)
:)))

Ναυαγός είπε...

Δείμε,

Το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι καφές. Το σπορ του καμακίου στο Ναύπλιο είναι περασμένων δεκαετιών.

Αλήτισσα

Λες δηλαδή τώρα εν αγνοία μου οι αόρατες δυνάμεις του σύμπαντος να συνωμοτούν για τη δημιουργία μιας ναυαγούλας αναλόγων προσόντων με την Κέιτ στο Λοστ;
Λες;

Άφρονταιτ

Φερστ χαίρομαι που έληξε η καραντίνα μου.

Σέκοντ, αστειεύομαι βεβαίως. Ο δήμαρχος όταν δεν καβαλάει το άλογο του, τον ψαρί, καβαλάει το καλάμι του, εννίοτε και καμιά τουρίστρια.

Τι να κάνω, αφού μου ρχονται, να μην τα πώ;

Αλητισσα είπε...

Ματακια μου φυσικα και μπορει..
Αλλα η τυπισσα μπορει να εχει αγοραφοβια να ειναι ανοργασμικη να μη σε αφηνει να της πιασεις το στηθος και χαλασει να θελει 1000 ευρω το μηνα σε καλλυντικα και χιλια 2 ακομη να..
Τεσπα αγω ετσι κι αλλιως στην ευχομαι αν και δεν βλεπω τηλεοραση και δεν την ξερω την κοπελα..

Ναυαγός είπε...

Αλήτισσα

αν δε με αφήνει να της πιάνω το στήθος, άσε καλύτερα, δεν τη θέλω.

takis είπε...

Αφου σου την έχουν πεί όλοι οι προηγούμενοι(-ες) (με "αγάπη" βέβαια, εννοείται!)άκου και εμένα.

Θα σου πώ ένα μυστικό.
Θέλεις να γίνεις σαν εμένα!! (Γαμώ την ατυχία μου και τους στόχους που έχεις βάλει....)
Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες (κρίμα για σένα..)αλλά ανατρίχιασα από τη περιγραφή αυτού που θέλεις να γίνεις...
Τρομάρα σου...προκαλείς να σου στείλουν και ραβασάκια...
κακομοίρη κάτσε στα όνειρά σου και μη κουνάς ...μία πρώην και πολύ σου είναι...


Υ.Γ. Πρόταση. Δεν το ξεχνάς για λίγο καιρό?...οχι τίποτα άλλο αλλα για να αφήσεις ελπίδες και σε άλλους....

Ναυαγός είπε...

Α τώρα τάκη μου δε γίνεται, έχει ξεκινήσει το κακό.

Θα πρέπει να μου φτιάξεται οι άνθρωποι μια σαν τα μούτρα μου (είπαμε ο γιος του Φρανκεστάιν) και τότε θα τις αφήσω όλες τις άλλες ήσυχες.

Χε χε...