Σάββατο, Μαρτίου 24, 2007

Ανθρωπος στο φεγγάρι

Το παιχνίδι στο οποίο με έβαλε μέσα η Φύρδην - Μίγδην τούτη τη φορά είναι δύσκολο.

Να γράψω 5 πράγματα που κάνω και βοηθούν το περιβάλλον, αν και με ξεβολεύουν:

1. Συνθλίβω πάντα τα πλαστικά μπουκάλια για να πιάνουν λιγότερο χώρο μέσα στα σκουπίδια, το οποίο να πεις μου τρώει κάποια δευτερόλεπτα, που συναθροιζόμενα είναι ένα κάποιο ξεβόλεμα
2. Πετάω πάντα τις μπανάνες και τα μήλα στο χώμα για να σαπίζουν δια της φυσικής διαδικασίας, που γνωρίζω ότι είναι σωστό οικολογικά, αλλά αν θέλετε το μετράτε, γιατί δεν είναι και πολύ ξεβόλεμα.
3. Πετάω όλα τα άλλα σκουπίδια σε κάδους που αυτό όμως είναι φοβερό ξεβόλεμα. Μέχρι να πας εκεί;
4. Μια φορά πήγα τα γυάλινα μπουκάλια στην ανακύκλωση και έκανα δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα για να παρκάρω. Ξεβολεύτηκα πλήρως.
5. Χώρισα με μία πρώην γιατί μου την έσπαγε που κάπνιζε και μια φορά πέταξε και το πακέτο έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Κρίμα γιατί είχα κάπως βολευτεί μαζί της.

Και πέντε πράγματα που κάνω και βλάπτουν το περιβάλλον.

1. Όπως εξήγησα στο προηγούμενο ποστ, παλιότερα και σπανιότερα ώς τις μέρες μας, βγαίνω με την χείρα μου σε τρυφερά ραντεβού.
2. Στη θάλασσα κάνω πολλά μακροβούτια και βγαίνοντας έξω από το νερό παίρνω γρήγορες και βαθιές ανάσες.
3. Τους τελευταίους μήνες έχω πάει με πρόσκληση, δηλαδή τσάμπα στο θέατρο τρεις φορές και φοβάμαι μη μου μείνει κουσούρι το τσάμπα.
4. Πρώτα τσαντίζομαι πολύ με τους δημόσιους υπαλλήλους και μετά τις περισσότερες φορές τους κάνω αέρα.
5. Αλλά το θέμα μας νομίζω ήταν ο πλανήτης, έτσι δεν είναι;

Κι όμως αν τα βάλετε στη σειρά αυτά τα πέντε βγάζουν το εξής νόημα: Ένας ακόμα μαλάκας, που αναπνέει τσάμπα τον αέρα που του χαρίζει απλόχερα αυτός ο πλανήτης.


Και κάτι ακόμα. Κάποτε ταξίδεψα στο φεγγάρι για να σκεφτώ πως ο μπλε αυτός πλανήτης δε θα καταλήξει μια ακόμα κινούμενη πέτρα στο διάστημα.

Ποια μέτρα πρέπει να πάρουμε; Τι να πούμε στις κυβερνήσεις; Στους διεθνείς οργανισμούς; Στις κοινωνίες των πολιτών;

Τίποτα. Πιστεύω πια πως τα μόνα μέτρα που πρέπει να πάρουμε είναι μέσα μας. Να μάθουμε τον πλανήτη, να τον σεβαστούμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Κι όταν επιτέλους τα καταφέρουμε, να ζήσουμε τη ζωή μας σε αρμονία μαζί του. Ίσως έτσι παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι.

Θα μου πεις και έπρεπε να φτάσεις στο φεγγάρι για να το σκεφτείς αυτό; Καμιά φορά πρέπει να φεύγεις πολύ μακριά από τα πράγματα και τους ανθρώπους, για να αποφασίσεις να δεις μέσα σου. Εντάξει ήταν και λίγο χαζομάρα να φτάσω μέχρι εκεί, το παραδέχομαι.

Προτείνω όλους σας να συνεχίσετε αυτό το παιχνίδι. Στο φεγγάρι όμως όταν θα πάτε, να πάρετε μπουφανάκι γιατί κάνει ψυχρούλα.

49 σχόλια:

Debby είπε...

Λοιπόν... από όσο βλέπω... όλα σου τα ξεβολεματα είχαν να κάνουν με ... σκουπίδια!!!
Ολο και κάτι πετάς για να τεκνηριώσεις την οικολογική σου συνείδηση!

Επίσης βλέπω γκρίζα μαλλιά! Δικά σου είναι??

Ναυαγός είπε...

Debby μου

Αυτό που έθιξες είναι όλο το νόημα του ποστ. Ο πλανήτης, πως ο άνθρωπος καταναλώνει τα αγαθά του, σε ποια μορφή τα ξαναδίνει στον πλανήτη, ποιο είναι το στίγμα της γενιάς του.

Αν καταλάβω αυτή τη διαδικασία και σεβαστώ τον πλανήτη να είσαι σίγουρη θα πάψω να αυτοσαρκάζομαι και θα με σεβαστώ και εμένα.

Όσον αφορά στα γκρίζα μαλιά, αν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό δεν είναι εκείνο το βρωμερό δίστιχο απαξίωσης, που έχω άλλα δέκα για να απαντήσω ανάλογα, τότε ναι δικά μου είναι.

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

"Ενας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά
φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις
είχε γκρίζα τα σγουρά του τα μαλλιά
...
Στην ιστορία μας ο φίλος αυτός
ένα ρόλο είχε παίξει τελευταίο..."

Έλα, σου δίνω πάσα για να μου δώσεις κι εσύ ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη... Είμαι ο φίλος από τα παλιά, έχω ψιλογκριζάρει... αλλά ένα χτύπημα, όσο νάναι, το αντέχω!!!

Όσο για το περιβάλλον... ναι, είμαι μέρος του κι εγώ ακέραιο και μόνον άμα το καταλάβω αυτό μέσα μου, θα το μεταχειρισθώ ισότιμα μ' εμένα...

:-))))

Spitogata είπε...

Άλλο ένα όνειρο μου...Να κάθομαι στην Σελήνη και να αγναντεύω την Γή. Πόσο μικρή φαίνεται. Πόσο μικροί είμαστε, όταν δεν καταλαβαίνουμε τα απλά. Η φύση είναι ανασφαλής. Θέλει να την θαυμάζεις για τα έργα της. Και πρέπει να την σέβεσαι, για να μην σε εκδικηθεί.

Ναυαγέ...ευχαριστώ για την επίσκεψη. Είμαι νέα στο sport αλήθεια. Ακολούθησα τις οδηγίες και για τα δύο. Ούτε την δική σου μουσική (Όλα υπέροχα κομμάτια) μπόρεσα να ανεβάσω στο Blog μου, ούτε να κάτσει στο πλάι...το podcast forever. Το μόνο που πέτυχα είναι να γραφτώ στο σχετικό site. Spitogata's podcasting home.
Από εκεί και πέρα κενό.

Επίσης αντιμετωπίζω δυσκολία να ανεβάσω σπιτικά video που έχω κανει εγώ και δεν θέλω να δημοσιευθούν στο Υοu Tube. O Ihadafarminafrica μήπως μπορεί να βοηθήσει;

Ευχαριστώ για την παρέα.

Take me back to the boat on the river...

You did!

Ναυαγός είπε...

Για τον τρόπο που διατυπώσατε μέσα σε 2 1/2 σειρές αυτό που θέλησα να πω ξοδεύοντας τόσα πολλά λόγια και χρόνο από τους επισκέπτες μου, απαλλάσσεστε από οποιοδήποτε χτύπημα για μια βδομάδα.

5 μέρες καλύτερα. Μην το παρεχέσωμεν το πράγμα.

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

;-))

Ναυαγός είπε...

το προηγούμενο σχόλιο πήγαινε στον Αστεροειδή

-----------------------------------------------------------

Τώρα κυρία σπιτόγατα.

Είστε σίγουρη πως αντιγράψατε τον κώδικα που σας έδωσε το gcast εκεί που πρέπει; Η διαδικασία είναι η εξής:

κάνουμε λογαριασμό ή γραφόμαστε σε έναν ήδη υπάρχον

βρίσκουμε τον κώδικα που είναι για μπλογκσ και τον κάνουμε copy

πάμε στο manage layout του δικού μας μπλογκ και κάνουμε paste εκεί που είναι και τα άλλα λινκς.

Θέλει 1 με 2 ώρες για να αρχίζει να παίζει.

Ρωτήστε με συγκεκριμένα τι δε γίνεται σωστά, που κολλάτε να σας πω.

Για τη βόλτα στο φεγγάρι έτσι ακριβώς τη σκέφτηκα και εγώ ότι θα είναι :)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ξέρεις τι είναι να κάνεις ανακύκλωση και να πρέπει να βγάζεις από σακούλα όλα ένα ένα τα χαρτιά εν μέσω παγωνιάς; Ωραία ενασχόληση. Τουλάχιστον τα πάμε καλά με τον εαυτό μας.

Spitogata είπε...

Ax...δεν βρίσκω που ακριβώς να κάνω copy τον κωδικό. Τον κρατάει το ποντίκι μου...Νιααρρρ.

Και τα άλλα links? Πως τα βρίσκει κανείς...

(Πάιρνω κάτω από την βάση...πρρρρ).

Aurora* είπε...

Αστερο.. ασε τους φίλους από τα παλιά και κοίτα πως θα τα βολέψεις με κάτι νέους που είναι και ατίθασοι και απαιτητικοί.

Aphrodite είπε...

Ok, στο να πετάς σκουπίδια και να κάνεις μακροβούτια και ν'αγναντεύεις το σύμπαν/ τη θάλασσα/ το φεγγάρι, κι όλα αυτά ποζαριστός (τρίχα να μην κουνήσει) είσαι μανούλα!

Κάτι σε πατερούλης?

Διότι ο πλανήτης χρειάζεται κάθε τύπου φροντίδα... Κάθε Τύπου (και δεν εννοώ την 4η εξουσία τώρα!).

Επανέρχομαι αναλόγως απάντησης....

ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ!!

(εμ, να σκεφτεί αυτό το όμορφο κεφαλάκι που δεν τολμάει από πλάτη να το γυρίσει μούρη και τσουπ όλα τα doodles του Θεού να το μουτζαλιάσουν!)

Ναυαγός είπε...

spitogata

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις:

1η περίπτωση να έχεις αναβαθμισμένο template

Μπαίνει μέσα στο manage layout και ανοίγει απευθείας τα page elements. Πατάς δεξιά το add page elements και μετά στο κουτάκι html/java script το add to blog.

Κάνεις paste μέσα στο content γράφεις και έναν έξυπνο τίτλο π.χ. νταμπαντούπα και σώζεις.

2η περίπτωση: να μην έχεις αναβαθμισμένο template (δε θα σου βγάλει τα page elements). Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επέμβεις στον κώδικα ή καλύτερα να αναβαθμίσεις το template. Αν δεν ξέρεις πώς, σφύρα.

Ναυαγός είπε...

Δείμε του πολίτη

και με κρύο και με χιόνι ή ανακύκλωση δε σώνει.

Πάντως είναι κάτι σημαντικό και να σου πω την αλήθεια από όλες τις πόλεις στις οποίες έχω ζήσει και είναι πολλές, μόνο στη Θεσσαλονίκη έχω δει συνειδητοποιημένους ως προς την ανακύκλωση πολίτες, σε μεγάλο βαθμό.

Ναυαγός είπε...

aurora

φιου φι φι φιου φι... (σφυρίζω τάχα μου δήθεν αδιάφορα)

-----------------------------------------------------------------------------

Aphrodite

Καταρχήν μη μάθει ο Mickey ότι έκανα τέτοιο ποστ.

Δεύτερον, η φροντίδα όπως την εννοούμε δάρλινγκ, είναι για τους περισσότερους 15 λεπτά από την ημέρα μας και ένα χάπενινγκ το μήνα και για τους λιγότερους ένα γραφείο με πι - σι και μια καριέρα περίπου σαν όλες τις άλλες.

Δεν απαξιώνω τίποτα από τα παραπάνω. Έχουν την αξία τους και ευτυχώς που υπάρχουν.

Όμως το να αποκτήσει πραγματικά συνείδηση ο άνθρωπος ότι είναι μέρος της φύσης και να βρει το πως θα οργανωθεί με βάση αυτή, σημαίνει έναν άλλο άνθρωπο, τον homo conscientis (αυτό το είπα εγώ και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να με κάνει και διάσημο). Αυτόν που συνδυάζει sapience, self awareness κ.τ.λ.

Εμείς οργανώνουμε τη ζωή μας με βάση τις ανθρώπινες ανάγκες. Οι επόμενοι ελπίζω να οργανώνουν τη ζωή τους με βάση τις ανάγκες του συνόλου.

Πώ πω μιλάμε έχω ανατριχιάσει!

Aphrodite είπε...

Ευγε νέε μου!

Πέρασε να σε παρασημοφορήσω με το ιερό μετάλλιο (τώρα και σε καδένα για εύκολη μεταφορά) του ανθρώπου που έχει βρει τον σαφή προσδιορισμό του μέσα στον κόσμο (με την "κοσμική" έννοια, όχι του Ιακχου, την άλλη) που τον περιβάλλει, και καταδεικνύει το χαρακτηριολογικό του υπόβαθρο σε σχέση με την φύση από την οποία προέρχεται!

U R BAD, MAN!

ΛΟΛ!

Ναυαγός είπε...

Κοίταξε καλό είναι το μετάλλιο αυτό, αλλά για έναν φιλόσοφο του διαμετρήματός μου το καλύτερο θα ήταν:

Notis by Nature.

Aphrodite είπε...

Καλά, για φιλόσοφο του διαμετρήματός σου έχει κι άλλα...

Notice by Nature

(σε έχει κάνει flagged η μαμά Νέιτσουρ γιατί της διαλύεις τη θεωρία της εξέλιξης, την πας πολύ πίσω...)

Νο tee by Nature

(να έχεις το αγγελοκρουσμένο σου σαρκίον σε κοινή θέα, τι να το κρύβεις τώρα...)

Ναύτη by Nature

(λοσ-τρόμος-κρουαζιέρας, ξέρεις...)

Αλλά Sfak-attack ρε πουλάκι μου, τόσο χαμηλά... Εκτός αν εννοείς το οικολογικόν του να σκουπίζεις τα γαρούφαλλα, οκ, τότε πάσο...

(ωραίο Δήμαρχο έχουμε! Ενα κομπλιμάν και θα μας το βγάλει ξυνό! Μωρ'καλά το λένε μην ξοδεύεις τις πέρλες σου στα γουρούνια, χαλαλίζεις τις πέτρες σου, τη σπας και στα γουρούνια!)

Οϊνκ!
:)))

unlearn... είπε...

Μωρέ ναυαγέ καλά τα λές, αλλά αμα περιμένεις καλέ μου να έρθει η έμπνευση σε όλο τον κόσμο να ζήσει σε αρμονία με το περιβάλλον, τότε την επόμενη φορά που θα πας ταξιδάκι στο φεγγάρι για να παρατηρήσεις τη γη μάλλον θα την ψάχνεις και δε θα τη βρίσκεις.

Δε θέλει πολύ προσπάθεια βρε παιδιά να ζήσουμε σε αρμονία με τη φύση.Αυτή μας γέννησε εξάλλου, τα μικρά παιδιά πως ζουν σε αρμονία με τη μαμά τους?
Απλά μεγαλώσαμε και γίναμε αλήτες και καλοπερασάκηδες και δε γουστάρουμε να ξεβολευτούμε.

Troll είπε...

Αρε Ναυαγε τι μου θυμισες!!!!!
Την αλλη βδομαδα ερχομαι για Πασχα στην Ελλαδα και το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι ενα υπαιθριο χεσιμο!!!!

Ναυαγός είπε...

Aphrodite

Κοίταξε! Μη νομίζεις ότι δεν το κατάλαβα το κομπλιμάν, αλλά είμαι σεμνό παιδί και ταπεινό και κάνω χιούμορ όταν ντρέπομαι και τέτοια...

Την οποία σεμνότης και ταπεινότης τις ξεχνώ παραχρήμα για αυτό το δέυτερο κομπλιμάν που μου έκανες. Έπρεπε να περάσουν 3μιση μήνες για νε με εκτιμήσει επιτέλους και εμένα το female blogging star system και να με πει:
γουρούνι;

Ναυαγός είπε...

Unlearn

Μη φοβάσαι και η φύση έχει τον τρόπο της να αντισταθεί στον άνθρωπο. Μια να του ρίξει και θα δεις ποιος θα μείνει όρθιος τελευταίος.

Πιστεύω πως θα γίνουν πολλά και το μόνο στο οποίο ελπίζω είναι η δυνατότητα του εγκεφάλου μας για αυτοκριτική.


----------------------------------------------------------------

troll

Μ' αυτό που είπες νομίζω οι δυο μας είμαστε ακριβώς στην κορυφή της πυραμίδας της εξέλιξης, πλήρως συνειδητοποιημένοι και σε πλήρη αρμονία με τη φύση.

Να προσέχεις μόνο να μην περνάνε μυρμηγκάκια από κάτω.

Spitogata είπε...

Αγαπητέ διδάσκαλε.

Ακολούθησα τα βήματά σου και δεν έτυχε...πέτυχε!
Επειδή τελικά...ρωτώντας πας στην πόλη, θα χρειαστώ και πάλι τα φώτα σου. Πώς επιλέγεις κομμάτια; Για την ακρίβεια, πως μπορώ να μεταφέρω μουσικές επιλογές από το iTunes που έχω εγκατεστημένο στο pc, στο podcasting?

Αναμένω με ενδιαφέρον!

unlearn... είπε...

Ελπίζω κι εγώ μαζί σου λοιπόν.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

(...λίγο πριν η μαμά φύση μας αποκληρώσει)

Ναυαγός είπε...

spitogata,

στο podcast έχει μια εντολή που λέγεται αν θυμάμαι καλά Upload new audio, εκεί θα σου ζητήσει να κάνει browse το κομμάτι που θες να ανεβάσεις.

Για να το βρεις πρέπει να είναι σωσμένο κάπου στο σκηρό δίσκο. Το iTunes που τα σώζει; Για να τα πάρεις από το Internet απευθείας είναι δύσκολο. Επίσης τα τραγούδια που έχεις στο σκληρό πρέπει να έχουν κατάληξη .mp3, αλλιώς δύσκολα.

Όταν το βρεις τότε συμπληρώνεις τίτλο και πατάς save ή ok δε θυμάμαι. Θα περιμένεις λίγο από 5 λεπτά έως μισή ώρα, ανάλογα με τη σύνδεση σου και όταν αυτό τελειώσει θα περιμένεις λίγα λεπτά συνήθως για να παίξει όντως στο site σου.

Μετά μπορείς να ψάξεις την υπηρεσία έχοντας στο νου ότι μπορείς να κάνεις ότι θες με τα τραγουδάκια σου.

Φοουυυυυ.... 10 Ευρώ


-------------------------------------------------------------------------------

Unlearn

Να ελπίζουμε και να αγωνιούμε ναι. Να ξεκινήσουμε αυτή την αυτοκριτική που θα αλλάξει τον κόσμο, ακόμα καλύτερα.

Spitogata είπε...

1-0 !!! Πάμε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ, καθώς διαπίστωσα ότι προτιμάτε την απόσταση του πληθυντικού.
Σας υπέρευχαριστώ για την ακρίβεια. Πιστεύω, ότι θα κάνετε καλύτερη απόσβεση λίαν συντόμως.

Τα 10 ευρώ είναι λίγα...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

"Πετάω πάντα τις μπανάνες και τα μήλα στο χώμα για να σαπίζουν δια της φυσικής διαδικασίας, που γνωρίζω ότι είναι σωστό οικολογικά..."
Δε μου λες, μήπως παιδί μου έχεις συγγένεια με το Γλαροπολαίϊκο; Μήπως είσαι "ξώφαΛτσο" παιδί του Αρχιγλάρου, οποίος επιμένει μέσω των χαλασμένων φρούτων να φτιάχνει, λέει, λίπασμα. Και, ναααα η σκνίπα.....
Καλή αυριανή!

χλωροφύλλη είπε...

WOW!
Αυτό θα πεί ποικιλία!
Από τον homo monogamientis στον homo conscientis.
Είναι να μην ανατριχιάσει κανείς;

(Αστειεύομαι, εννοείται!)

unlearn... είπε...

Αυτοκριτική όλοι ξέρουμε να κάνουμε...το θέμα είναι ποιοί ξέρουν να πέρνουν και κάτι από αυτήν.

Ναυαγός είπε...

κορίτσια έχει μπάλλα τώρα, ε!

unlearn... είπε...

(γελάω)

Debby είπε...

Εγώ πάντως λίγο που είδα απογοητευτηκα και τον παράτησα τον αγώνα!

Λοιπόν ίσως έχεις δίκιο για τα σκουπίδια. Παρόλο που νομίζω πως έχεις μια κάποια εμμονή. Η Φυρδην Μίγδην π.χ. για εκείνη έχει ως καλή νοικοκυρά εντρυφίσει περισσότερο στο θέμα οικονομίας ενέργειας!

Και όχι. Δεν έχω ιδέα σε ποιο δίστοιχο αναφέρεσε όσον αφορά τα γκρίζα μαλλιά! Μπορείς να είσαι ήσυχος! Δεν χρειάζεται να μου ανταπαντήσεις με κανενα από τα δέκα που έχεις πρόχειρα! :-)

Aurora* είπε...

Και που ειδες μπαλα τι κατάλαβες?
Ελπίζω να μην πόνεσε μόνο.

Ναυαγός είπε...

Ω ρε! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Θεόδωρου Κωλοκοτρώνη αύριο, του Γεωργίου Καραϊσκάκη και των λοιπών αγωνιστών.

Θαρρείτε όμως αδέλφια. (Μπάλλα είναι. What the fuck).

------------------------------------------------------------------

spitogata

τραγουδάκι δεν ακού και το ποστ της μπάλλας δεν το βλέπω. Δεν πειράζει ρε συ. Θα πάρουμε τη Eurovision με τον Σαρμπέλ και θα ρεφάρουμε.

--------------------------------------------------------------------

αααα δεν ξέρω φύρδην μίγδην αν είμαι ξώφαλτσος, θα ρωτήσω τη μαμά μου γι΄αυτό

και επί τη ευκαιρεία, γαμώ το ξώφαλτσο του Γιαννακόπουλου. (Ποδοσφαιριστής, μην ασχολείστε).

-------------------------------------------------------------------------


chlorofili

που σε λίγο θα γίνει homo couvertensis (συνηθίζεται μετά τις βαριές ήττες να κρύβόμεθα στην πατρίδα μου από κάτω).

Ναυαγός είπε...

unlearn

Θα σε παρακαλέσω και εσένα να κάνεις την αυτοκριτική σου και να μη γελάς με τον πόνο του αγνού και τίμιου Έλληνα φιλάθλου.

Αν γελάς για κάτι άλλο, γέλα ελεύθερα. Και γι' αυτό γέλα, δηλαδή, ήδη το ξεπέρασα.

-------------------------------------------------------------

Έτσι και αλλιώς δε θα το έκανα βρε Debby. Κατά βάθος είμαι ευγενικός.

Πολύ βαθιά έμπαινε η μπάλλα στην εστία του Νικοπολίδη ρε γαμώτο.

----------------------------------------------------------------

aurora

ε δεν υποφέρεστε εσείς οι γυναίκες. Ως αντίποινα να σας θυμίσω την 9η θέση της Βίση, για να καταλάβετε πως πονάει αυτή τη στιγμή!

unlearn... είπε...

(συνεχίζω να γελάω)

Είμαι εκτός κλίματος νομίζω...τι γίνεται και ήταν τόσο βαρειά η ήτα?Ποιος ητήθηκε από ποιόν?

(ότι και να έγινε θα σου έλεγα να γελάσεις κι εσύ ναυαγέ μου.για γέλια είναι)

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε γμτ, νιώθω πολλές τύψεις που χαλάμε τόσο νερό κ ρεύμα.
Προσπαθώ να κάνω οικονομία όμως.

Επίσης έχω αρχίσει κ γκριζάρω κ εγώ! Θα πάω να τα βάψω όμως, χέστηκα για το περιβάλλον όσο αφορά την κοκεταρία μου:)

Ναυαγός είπε...

unlearn

Ελλάς - Τουρκία 1-4
(για γέλια και για κλάματα μαζί)

-------------------------------------------------------------------------------------------

zoi20

Η κοκεταρία των γυναικών αποτέλεσε την ήττα των ανδρών, της οικογενειακής οικονομίας, της παγκόσμιας οικονομίας, της λογικής, κ.λ.π. Το οικολογικό κίνημα θα την γλίτωνε; Δεν είμαστε καλά.

Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως είναι και ο λόγος που μας αποφεύγουν και οι εξωγήινοι και δεν έρχονται να μας κυβερνήσουν.

david santos είπε...

Thank,s for you work and have a good weenkend

Aurora* είπε...

Χα, και τη Βισσυ εσεις τη βλέπατε. Εγω προσωπικως τη μισώ, έχουμε την ίδια ηλικία και το παίζει τζόβενο. Τη ζηλεύω και για τα τεκνά που βγάζει. Ασε τώρα.
Βέβαια 'αμα ελοιωνα κι εγω στα γυμναστήρια.. Ο καθείς εφ ο ετάχθη.

maika είπε...

μα καλά... γιατί πετάς τις μπανάνες και τα μήλα στο χώμα...
Άμα δε σου αρέσουν δώστα σε κάποιον άλλον...κρίμα είναι!
Άσε που την τελευταία φορά που το έκανες καταπλάκωσες κι ένα σκουλήκι που μόλις είχε τελειώσει το σκάψιμο και βγήκε να πάρει λίγο αέρα....

Spitogata είπε...

Άσε αυτή η ήττα δεν χωνεύετε.
Τελικά το PAY - BLUE ήταν προφητικό. Η ακριβής μετάφραση έιναι -ούτσες Μπλέ. Αν και τελικά μάλλον έπεσαν κόκκινες!


Επιλογή upload new audio δεν μου βγαίνει κάπου. Πως πάω εκεί; Άσε παιδεύομαι με όλα αυτά τα διαδικάστικά και δεν μου μένει χρόνος για νέα έμπνευση.

Είναι και τα 4 πολλά...άσε...

Dawkinson είπε...

Βλέπω το ποστ το πήρε 'μπάλα' ο Ρεχάγκελ και το chorus line του. Πώς γίνεται πάντα κάθε σοβαρή κουβέντα να καταλήγει στα πέναλτυ, ποτέ δε θα το καταλάβω!:)))

(να σβήνουμε πότε-πότε και τις οθόνες, γιατί κι αυτές είναι αντι-οικολογικές)

Dawkinson είπε...

Το 'πέναλτυ' με την ευρύτερη εννοια, βεβαίως-βεβαίως.

Alma Libre είπε...

Καλησπέρα ναυαγέ μου,ακόμα και αυτά που γράφεις για πλάκα μου αρέσουν!!Είχα καιρό να μπω αλλά αναπλήρωσα τα κενά μου με ανάγνωση όλων!Καλό σου βράδυ :-)

Aurora* είπε...

Καλή μου σπιτόγατα, γιατί δεν καλείς το Ναυαγό σπιτι να σου λύσει τις απορίες? Φυσικά μην τον πληρώσεις σε Ευρω, σε είδος έχω μάθει οτι πληρώνεται, και μην πάει ο νους σου στο πονηρό, εφόδια που λείπουν στο νησί θέλει. Κανα ρουχαλάκι, τσιγάρα, λίγο αρνάκι αυτά. Αν ξεχνάω τίποτα ας το συμπληρώσει αυτός.

Spitogata είπε...

Καλή ιδέα Aurora...αλλά από ότι φαίνεται δεν του λείπει τίποτα του Ναυαγού...

Και εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω...ότι με την καθοδήγηση του Ναυαγού...έπιασα στεριά!


ΤΗΑΝΚ...ΤΗΑΝΚ...ΤΗΑΝΚ...

Ναυαγός είπε...

David

Thank you too for visiting

-------------------------------------------------------------------

Aurora no1

Δηλαδή είναι 35 η Βίση; Πωωωω και δεν της φαίνεται καθόλου μιλάμε, ε!

----------------------------------------------------------------------

Έλα βρε Μάικα,

Μη με κοροιδεύεις. Μόνο τις φλύδες πετάω, το περιεχόμενο το επεξεργάζομαι και αυτό βιολογικά. Επίσης φτύνω και τα κουκούτσια. Από τα μήλα, οι μπανάνες δεν έχουν. Τώρα που το λες όμως αυτό μπορεί να είναι κάπως επικίνδυνο για τα σκουλήκια.

Ναυαγός είπε...

Δε βαριέσαι βρε σπιτόγατα,

Ξεδώσαμε σήμερα στην παρέλαση, που θυμηθήκαμε τον Κωλοκοτρώνη και τα παληκάρια του, που έδιωξαν μάλλον τους Ιταλούς, όπως αποφάνθηκε η πλειοψηφία των παρελαυνόντων νέων.

----------------------------------------------------------------------

Dawkinson,

Το ποδόσφαιρο εσείς οι γυναίκες νομίζετε πως είναι ένα παιχνίδι που 22 παλαβοί κλωτσούν ένα τόπι. Αμ δε...

Πρόκειται για φιλοσοφικό σύστημα. Π.χ οι ζωές μας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, βάση της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας:

Η ζωή πέναλτι. Σε στήνουν στα 11 βήματα και σε πλακώνουν στα σουτ. Τι να πρωτοπιάσεις και τι να πρωτοσώσεις.

Η ζωή Ολυμπιακός. Ότι και μαλακία να κάνεις θα σε αβαντάρει η διαιτησία για να πάρεις το παιχνίδι.

Η ζωή οφσάιντ. Όσο και να τρέχεις πάντα κάποιο λάινσμαν θα σηκώνει τη σημαία του, για να μην καταφέρεις να βάλεις ποτέ γκολ.

Ναυαγός είπε...

pingouinaki

Ήσουν έτοιμη να μείνεις από απουσίες, όμως αν τα διάβασες όλα χαλάλι σου. Θα πάρεις και καλό βαθμό

-----------------------------------------------------------------

Aurora νο2

Πάτε προφανώς να με παγιδεύσετε με τη γυναικεία πονηριά σας. Αλλά εγώ δε θα παραδεχτώ ποτέ ότι ζητώ σεξουαλικά ανταλλάγματα ακόμα και για την πιο μικρή μου ευεργεσία. Είμαι άμεμπτος, άδολος και ακούραστος στο σεξ.

:)))))))

-------------------------------------------------------------

Σπιτόγατα

Το παραπάνω είναι προφανώς προσπάθεια για (κακό) χιούμορ.
:))